050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Rondreis

Ontdek de wereld op de rondreizen van SRC

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? En wilt u dat graag georganiseerd en veilig doen, zonder dat u zelf uren op het internet doorbrengt om uw vakantie samen te stellen? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive, een privéreis of een maatreis van SRC Reizen. Want op onze rondreizen ziet u méér van de wereld! Wij laten u tijdens uw vakantie de mooiste plekken van de wereld zien. Wij stellen onze reisroutes zo samen dat u niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland ook nog eens écht tot leven. Want dat is de essentie van onze reizen: wij willen u méér van uw vakantieland laten zien! Gaat u mee op een van onze rondreizen?

Welk vakantieland staat nog op uw lijstje voor een rondreis?

Er valt nog zo veel moois te ontdekken in de wereld! Een zonsopkomst bij de Bromovulkaan in Indonesië, een ontdekkingstocht langs de schilderachtige Amalfikust in Italië of een safari door een van de mooiste natuurparken van Zuid-Afrika... U heeft vast nog wel een aantal favoriete droomplekken op uw bucketlist staan. Met de rondreizen van SRC Reizen kunt u zeker een flink aantal van uw lijstje schrappen. Wat dacht u van een fly drive door Costa Rica om de mooiste nevelwouden te ontdekken, een groepsreis door China zodat u over de Grote Muur kunt wandelen, of een muziekreis door Amerika om de roots van de blues en de rock & roll te ontdekken. Of zoekt u het liever wat dichter bij huis en droomt u van toertocht door het glooiende Toscaanse landschap tijdens een fly drive door Italië, een rondreis door Rusland om Moskou en Sint Petersburg te verkennen of gaat u liever naar de prachtige Schotse Highlands tijdens een groepsreis naar Groot-Brittannië?

Met SRC Reizen kunt u alle kanten op! Wij organiseren ruim 175 rondreizen naar alle werelddelen en naar ruim 75 landen. U heeft de keuze uit twee soorten reizen: individuele reizen waarbij u op vakantie gaat met uw eigen reisgezelschap op het moment dat het u past, of de culturele groepsreizen waarbij u reist in een goed gezelschap van geïnteresseerde medereizigers die net als u samen met de SRC-reisleider meer van het vakantieland willen ontdekken. Binnen deze twee categorieën is er natuurlijk nog veel meer keuze: van fly drives en privéreizen tot kunstreizen, muziekreizen en sfeervolle kerstreizen. Maak uw keuze uit ons overweldigende aanbod van rondreizen en ontdek de wereld met SRC Reizen.

Heel veel cultuur op uw rondreis van SRC

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in onze reisprogramma’s. Onze rondreizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien. Of u nu kiest voor een rondreis door het zonnige Spanje, een vakantie vol met safari's in Zuid-Afrika of een fly drive door Ierland; u weet zeker dat u niet alleen de bekende hoogtepunten van uw vakantieland ziet, maar dat ook de minder bekende plekjes zijn opgenomen in de reisroute. En als dat betekent dat we een stukje om moeten rijden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma moeten opnemen, of dat het beter is om geen 'rondje' te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doen we dat! Want wij willen u méér van uw vakantieland laten zien, op de mooiste manier!

En al die prachtige cultuur, van kerken en oude tempels tot de lokale gerechten en gebruiken, wordt tot leven gebracht door de mooiste verhalen van onze reisleiders en gidsen. Want uw culturele groepsreis wordt begeleid door de beste reisleiders van SRC Reizen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Zij vertellen niet alleen de feiten uit de boekjes, maar weten juist door persoonlijke ervaringen en met leuke anekdotes u echt meer te laten zien van uw vakantieland. En ook wanneer u een individuele reis boekt, wordt u veelal door een of meerdere plaatselijke gidsen wegwijs gemaakt op uw reisbestemming. Want het is toch veel leuker om een land echt te leren kennen tijdens uw vakantie! Op de rondreizen van SRC weet u zeker dat dat goed geregeld is.

De voordelen van onze rondreizen!

Een rondreis van SRC Reizen is dus perfect wanneer u een vakantieland écht goed wil leren kennen. Wat precies de voordelen zijn van onze rondreizen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

• De beste reisleiders en gidsen die u meer laten zien
• De mooiste routes en excursieprogramma’s
• U reist in goed gezelschap
• U profiteert van de SRC-prijsgarantie
• Heel veel bij de reissom inclusief
• Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
• SRC is bedrijfsbospartner van Trees for All
• Vele tevreden reizigers
• Al ruim 39 jaar betrouwbaar

Boek een rondreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze rondreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 39 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een rondreis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een rondreis naar Noorwegen om de beroemde fjorden te bewonderen, verkent u de prachtige highlands van Schotland tijdens een rondreis naar Groot-Brittannië, of ontdekt u de antieke mythen en goden tijdens een rondreiss naar Griekenland? Laat u verrassen door de diversiteit van onze reizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!