050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Ecuador

Reisinformatie Ecuador

De fascinerende republiek Ecuador is een parel in Latijns-Amerika. Het land, dat in het noorden aan Colombia grenst, in het oosten en zuiden aan Peru en in het westen aan de Stille Oceaan, dankt zijn naam aan de evenaar (in het Spaans: ecuador) die het land doorsnijdt. Ecuador is een van de kleinste landen van Zuid-Amerika, maar heeft enorm veel te bieden! Van verrassende natuur tot indrukwekkende cultuur en koloniale architectuur: ontdek het veelzijdige Ecuador!

De geschiedenis van Ecuador is door het hele land te proeven. Bewonder de majestueuze kerken en kathedralen en struin door charmante koloniale steden, gesticht door de Spaanse ‘conquistadores’. Of verken de typische indiaanse dorpjes, verscholen in het Andesgebergte. En al deze bezienswaardigheden van Ecuador liggen in een prachtig natuurlijk decor! In dit Latijns-Amerikaanse land vindt u bijzonder veel natuurschoon. Van indrukwekkende berglandschappen met besneeuwde vulkanen tot betoverend tropisch regenwoud en de magische Galápagoseilanden, waar ontelbare unieke diersoorten leven.

Waant u zich al in de prachtige natuur, unieke erfgoedsteden en onontdekte dorpjes van het land? Onze reisleiders vertellen u meer over het klimaat en de beste reisperiode voor Ecuador. Laat u verrassen door Ecuador en zijn overweldigende natuurpracht, vriendelijke bevolking en de enorme diversiteit!