050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Fly drives Europa

Fly drives Europa - Ga zelf op ontdekkingstocht met een huurauto

Ontspannen toeren over smalle weggetjes in bijvoorbeeld Ierland of Spanje en onderweg de mooiste culturele hoogtepunten bewonderen of stoppen voor een proeverij van lokale specialiteiten: dat is het recept voor de fly drives van SRC Reizen! Want op onze fly drives is alles al voor u geregeld - zonder de rompslomp van een zoektocht over het internet - zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw vakantieland. U heeft het gemak van een goed georganiseerde reis, maar neemt uw eigen reisgezelschap mee. Een fly drive is dus een heerlijke manier om op vakantie te gaan! Met een huurauto en een reisbeschrijving reist u zorgeloos in uw eigen tempo door bijvoorbeeld Toscane, Andalusië, Griekenland of Portugal. We hebben voor u prachtige routes door heerlijke vakantielanden uitgestippeld zodat u tijdens uw individuele rondreis ontspannen al het moois kunt verkennen. Dus stap in uw huurauto en ontdek de wereld tijdens een fly drive!

Zorgeloos genieten tijdens een fly drive

Tijdens een fly drive heeft u de vrijheid om uw eigen weg te gaan. Wilt u stoppen bij dat leuke kraampje langs de route, of gaat u lekker uitgebreid lunchen in dat charmante middeleeuwse stadje? Geen probleem, u bepaalt zelf uw dagindeling! Ondanks deze ‘vrijheid-blijheid formule’ is er tijdens een fly drive wel al heel veel voor u geregeld: de vluchten, de hotels en de huurauto zijn voor u vastgelegd. En ook de route die u per dag aflegt hebben wij voor u uitgestippeld zodat we zeker weten dat u geen enkel hoogtepunt van uw vakantieland mist! Natuurlijk hebben wij er bij het uitstippelen van de route wel voor gezorgd dat u niet de hele dag in de huurauto zit! U bent ten slotte op vakantie om meer van uw vakantieland te zien! Kortom, een fly drive heeft alle voordelen van een goed georganiseerde individuele reis, maar u heeft zelf het stuur in handen!

Behalve de noodzakelijke ‘reislogistieke’ zaken als de vluchten, de hotels en de huurauto is er vaak nog meer bij een fly drive inbegrepen! Zo hebben wij voor u in bijvoorbeeld Italië, Turkije en Ierland bijzondere overnachtingsadresjes als resorts, bed & breakfasts en agriturismo’s uitgezocht die vaak prachtig liggen, zodat u optimaal kunt genieten van het fraaie landschap. Natuurlijk kunt u de autorondreis bijna altijd verlengen op mooie (strand)locaties en zijn er vaak ook extra excursies als een workshop, een wijnproeverij of een stadsbezoek met een gids voor u geregeld. Met de fly drives van SRC reist u dus nét even anders en geniet u zonder zorgen van een heerlijke vakantie! Maakt u een van deze prachtige individuele reizen?

De voordelen van een fly drive

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de vrijheid om met een huurauto over kleine landweggetjes in Portugal, Spanje of Frankrijk te toeren is ongeëvenaard! Maar dan wel graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met uw huurauto en de reisbeschrijving en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken, het informatiepakket en de geringe reisafstanden weet u zeker dat ontspannen uw vakantieland ontdekt.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van uw vakantieland wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Of u nu tijdens een fly drive door Italië langs de wijnvelden van Toscane toert of met uw huurauto door het weergaloos groene landschap van Ierland rijdt: u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo uw vakantieland te ontdekken?

Boek een fly drive bij SRC Reizen

De voordelen van onze fly drives spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een fly drive door Italië om de beroemde Griekse tempels van Sicilië te bewonderen, verkent u de prachtige stranden en kliffen van de Algarve tijdens een fly drive in Portugal, of ontdekt u de antieke mythen en goden tijdens een fly drive door Griekenland? Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!