Fly drives - Ga zelf op ontdekkingstocht tijdens een autorondreis

Een fly drive is een heerlijke manier om op vakantie te gaan! Met uw huurauto en een routekaart reist u in uw eigen tempo door bijvoorbeeld Toscane, Andalusië, Costa Rica of Zuid-Afrika. We hebben voor u prachtige routes door heerlijke vakantielanden uitgestippeld zodat u tijdens uw autorondreis ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. Stap in en ontdek tijdens een fly drive het mooiste van Nieuw-zeeland, Oman of Griekenland!

Geniet van de vrijheid van een fly drive

Tijdens een fly drive heeft u de vrijheid om uw eigen weg te gaan. Wilt u stoppen bij dat leuke kraampje langs de weg, of gaat u lekker uitgebreid lunchen? Geen probleem, u bepaalt zelf uw dagindeling! Ondanks deze ‘vrijheid-blijheid formule’ is tijdens een fly drive wel al heel veel voor u geregeld: vluchten, hotels en de huurauto zijn voor u vastgelegd. En ook de route die u per dag aflegt hebben wij voor u uitgestippeld, waarbij wij er uiteraard voor zorgen dat u niet de hele dag in de auto zit! U bent ten slotte op vakantie om meer van uw vakantieland te zien! Kortom, een fly drive heeft alle voordelen van een goed georganiseerde individuele reis, maar u heeft zelf het stuur in handen!

Behalve de noodzakelijke ‘reislogistieke’ zaken als vluchten, hotels en een huurauto is er vaak nog meer bij een fly drive inbegrepen! Zo hebben wij voor u in bijvoorbeeld Italië, Panama en Namibië bijzondere overnachtingsadresjes als lodges, resorts en agriturismo’s uitgezocht die vaak midden in de natuur liggen, zodat u optimaal kunt genieten van het fraaie landschap. Of u overnacht bij de lokale bevolking thuis, zoals in de casas particulares op Cuba, zodat u echt in aanraking komt met de cultuur van uw vakantieland! Natuurlijk kunt u de autorondreis bijna altijd verlengen op mooie (strand)locaties en zijn er vaak ook extra excursies als een workshop, een wijnproeverij of een stadsbezoek met een gids voor u geregeld. Met de fly drives van SRC reist u dus nét even anders en geniet u zonder zorgen van een heerlijke vakantie! Maakt u een van onze prachtige autorondreizen?

De voordelen van een fly drive

Tijdens een fly drive gaat u zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt u zelf uw dag in. In het informatiepakket zitten tips voor mooie en bijzondere plekken die u tijdens uw autorondreis kunt bezoeken. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. U heeft alle vrijheid om het vakantieland op uw eigen manier te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals vluchten, hotels en uw huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw reis is inclusief informatiepakket, routekaart en ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van uw vakantieland wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Of u nu langs de pittoreske dorpjes van Portugal reist, de woestijn van Oman en de skyscrapers van Dubai verkent of een kort uitstapje maakt naar Ierland: u kunt er vanuit gaan dat uw fly drive tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo uw vakantieland te ontdekken?