050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Disclaimer

Disclaimer

Vanzelfsprekend besteedt SRC Reizen veel zorg aan de informatie op deze website en proberen wij deze zo up-to-date mogelijk te houden. Wij maken echter een voorbehoud ten aanzien van eventuele typefouten. Vlucht- en reisinformatie zijn onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen; deze gegevens kunnen zonder waarschuwing worden aangepast. De mogelijkheid bestaat dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. SRC Reizen is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.

Op deze website vindt u verwijzingen en links naar andere websites of bronnen. Deze zijn slechts ter informatie van de gebruiker van de site opgenomen. SRC Reizen is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of de gevolgen van het gebruik daarvan.

Copyright 2017

Alle rechten zijn voorbehouden. Reproductie van de informatie op deze website voor persoonlijk gebruik is alleen toegestaan met uitdrukkelijke vermelding van SRC. Het reproduceren of anderszins gebruiken van (delen van) deze website is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SRC Reizen verboden. De verschillende logo's en namen op deze website zijn over het algemeen geregistreerde en beschermde handelsmerken.