050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

SRC laat je méér zien!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Wilt u niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive, een privéreis of een maatreis van SRC. Want op onze reizen ziet u méér van de wereld! Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven.

U zit goed bij SRC Reizen
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma’s
Vele tevreden reizigers: 8,8!
Héél veel bij de reissom inclusief
Goede prijs-kwaliteitverhouding
U reist in goed gezelschap
SRC is bedrijfsbospartner van Trees for All

Meer over de beloftes van SRC

De beste reisleiders en gidsen

Uw vakantie wordt begeleid door de beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Maak kennis met de reisleiders die uw culturele groepsreis begeleiden en lees hun enthousiaste reisverhalen over hun favoriete reisbestemmingen. Benieuwd met welke reisleider u straks uw culturele groepsreizen maakt? Bij elke groepsreis vindt u op het tabblad ‘data & prijzen’ de naam van de reisleider die de gegarandeerde vertrekdatum gaat begeleiden.

SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
Reisleidster Diane
Reisleidster sinds 1999
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleidster Claudia
Reisleidster sinds 2001

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in onze reisprogramma’s. Onze reizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien. Wij stellen onze reisroutes zo samen dat u niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En als dat betekent dat we een stukje om moeten rijden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma moeten opnemen, of dat het beter is om geen 'rondje' te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doen we dat! Want wij willen u méér van uw vakantieland laten zien, op de mooiste manier!

Héél veel bij de reissom inclusief

Bij onze groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de meeste reizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moet u vaak ter plaatse nog bijbetalen voor de excursies. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen. En mocht dit niet het geval zijn, dan weet u zeker dat uw hotel zodanig gelegen is dat u makkelijk zelf op zoek kunt naar een leuk eetadresje. Daarnaast zijn ook alle verplichte kosten voor bijvoorbeeld het Calamiteitenfonds en de SGR in de reissom inbegrepen. Bij al onze reizen staat op het tabblad 'Data & prijzen' duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen, en wat de eventuele optionele excursies en de entreegelden kosten. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij de ontwikkeling van onze reizen hebben wij één uitgangspunt: we leveren een mooie reis voor een eerlijke prijs. Deze reis is (of lijkt) dan in veel gevallen niet de goedkoopste, maar u krijgt wel waar voor uw geld: er is heel veel inclusief in de reissom, uw reis heeft een kwalitatief zeer goed excursieprogramma en we werken samen met ‘A-partners’, zoals gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en goede (meestal middenklasse)hotels. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs klopt: u betaalt voor een kwaliteitsmerk en u krijgt ook een kwalitatief zeer goede vakantie! En mochten wij een keertje een steekje laten vallen, dan zullen we dit zeker naar tevredenheid oplossen!

Goed gezelschap

Naast het hoogwaardige culturele programma en de deskundige reisleiders is het karakter van onze reisgezelschappen een andere reden om voor onze culturele groepsreizen te kiezen. De gemeenschappelijke belangstelling voor een land, de mensen en hun cultuur blijkt steeds weer een groep geïnteresseerde reizigers te smeden tot een enthousiast gezelschap. De ervaring leert ons dat hierdoor ook alleengaande gasten zich bijzonder thuis voelen in onze reisgezelschappen.

SRC Reizen bedrijfsbospartner van Trees for All

Om de ecologische voetafdruk van door ons georganiseerde reizen te compenseren heeft SRC Reizen er in 2022 voor gekozen om in te zetten op het planten van bomen. Daarom zijn wij bedrijfsbospartner geworden van Trees for All. Samen met Trees for All plant SRC Reizen in 2023 in de omgeving van Groningen zijn eerste bedrijfsbos. En voor elke boom die wij in Nederland planten, doneren we ook een boom aan één van de buitenlandse bosprojecten van Trees for All. Lees meer over dit en andere duurzame initiatieven op de pagina Duurzaamheid.

Veel tevreden reizigers!

Wij krijgen veel complimenten van onze reizigers. En die tevredenheid van de gasten is ook weer te geven in cijfers. Veel mensen die met ons op reis zijn geweest, doen dat minstens nog één keer weer. Wel 69%! Het rapportcijfer dat onze reizigers ons in onze enquêteformulieren geven, is gemiddeld een dikke 8,8 (2023). En ook op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze gasten: gemiddeld 4,6 van de 5 sterren.

Al 40 jaar betrouwbaar

SRC is een compacte, onafhankelijke Groningse touroperator die in de afgelopen 40 jaar een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gebruiken we om voor u de mooiste vakanties samen te stellen! Daarbij blijven we constant vernieuwen en verbeteren. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Onze partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat u ook daar in vertrouwde handen bent. En ook onze reisleiders zijn de beste! Uiteraard zijn we aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Wibo en Sietske
Sietske
Directeur
40 jaar geleden startte Wibo SRC Reizen op. Ik werk al 25 jaar met liefde en passie voor SRC Reizen, en ik ben trots dat Wibo mij het vertrouwen heeft gegeven om directeur te worden van deze mooie reisorganisatie. Met veel plezier en inzet laten mijn collega’s en ik u de mooiste plekjes van de wereld zien!
8.8
We krijgen veel complimenten van onze reizigers...