050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Taiwan

Rondreis Taiwan – Prachtige tempels en tropische natuurverschijnselen!

Een reis naar Taiwan is schitterend! Dit dichtbevolkte land vol groene bossen en koloniale steden is voor de natuur- en cultuurliefhebber een aantrekkelijk vakantieland. De vriendelijke Taiwanezen zullen u hartelijk ontvangen tijdens uw rondreis door Taiwan! Ontdek de interessante historie van Taiwan en vergeet niet om te genieten van al het natuurschoon zoals het prachtige Sun Moon Lake, het Taroko National Park of de warmtebronnen in Beitou. Een bezoek aan een van de vele kloosters, tempels of musea mag niet ontbreken tijdens uw reis door Taiwan!

Natuurschoon bewonderen tijdens uw vakantie in Taiwan

De natuurliefhebber zal zijn ogen uitkijken in het noorden van Taiwan. Hier bevindt zich namelijk het Yangmingshan National Park, waar u heetwaterbronnen en vulkanisch gesteente tegenkomt. In het zuidoosten kunt u tijdens uw vakantie genieten van kliffen, kloven en bergen in het fraaie Taroko National Park. Reizigers wandelen door dit park en genieten van weergaloze uitzichten op fris blauw water en uitgeslepen rotspartijen. Een echte must see tijdens uw groepsrondreis naar Taiwan is het Sun Moon Lake. Het meer dankt zijn naam aan de bijzondere vorm: het noordelijke deel heeft namelijk de vorm van een zon en het zuidelijke deel heeft de vorm van een maan. De natuur in Taiwan is zo mooi als een ansichtkaart!

Ontdek tijdens uw reis door Taiwan de hoofdstad Taipei

Om uw reis naar Taiwan compleet te maken is het een aanrader om de hoofdstad Taipei te verkennen. De cultuurliefhebber zal zich verwonderen over de imposante tempels die in Taipei te vinden zijn. Bezoek bijvoorbeeld de kleurrijke boeddhistische Longshan-tempel, ook wel ‘Mengjia Drakentempel’ genoemd. Houdt u van musea? Bezichtig dan de Chiang kai-shek Memorial Hall, een museum en monumentencomplex dat is gebouwd ter herdenking van de voormalige politieke leider. Wist u dat het nationale paleis-museum in Taipei tot de 4 beste musea ter wereld behoort? U kunt hier ruim 700.000 schatten bewonderen! Of maakt u liever een wandeling door de havenbuurt Dadaocheng? Wat u ook wilt bezichtigen, in deze levendige stad zult u zich geen moment vervelen!

Wilt u weten wanneer u Taiwan het beste kunt bezoeken? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd naar Taiwan is! Als u goed voorbereid op reis wilt gaan kunt u alle praktische informatie over Taiwan lezen die onze reisleiders voor u verzamelt hebben. Ze vertellen u graag over de valuta, de omgangsvormen in Taiwan, de openingstijden van bezienswaardigheden en ze geven kledingadvies!

Duik in de geschiedenis van Taiwan tijdens uw rondreis

Er zijn verschillende theorieën over de vroegste bewoning op Taiwan. Was het 10.000 jaar voor onze tijdrekening, of 30.000 jaar? Het land kent in elk geval een lange geschiedenis die u zeker gaat tegenkomen tijdens uw cultuurvakantie door Taiwan. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende Fort Zeelandia, een fort van de Verenigde Oost-Indische Compagnie in het zuidwesten van Taiwan. Of ontdek het Provintia fort in Tainan, de oudste stad van het eiland. Het fort was gebouwd tijdens de Nederlandse kolonisatie en staat open voor bezoekers. Bezoek de bezienswaardigheden van Taiwan en ontdek dat het eiland een rijke historie heeft!

Vergeet niet om tijdens uw vakantie in Taiwan koffie of thee te drinken in een traditioneel theehuis! Geniet u binnenkort van een heerlijk Taiwanees gerecht in een van de vele gezellige restaurantjes of op een knusse avondmarkt? De beste reisleiders van SRC Reizen laten u graag de mooiste plekken van Taiwan zien. Met hun passie voor reizen weet u zeker dat u méér ziet op uw vakantie naar Taiwan!

Boek uw rondreis naar Taiwan bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Servië in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een culturele groepsreis naar Taiwan bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden!

Bekijk alle reizen naar Taiwan