050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Afrika

Reizen door Afrika – Aanschouw weergaloos natuurschoon

Gnoes en zebra’s grazen op de savanne van het Krugerpark, in de Choberivier nemen olifanten een bad, een nevelige regenboog bekroont de majestueuze Victoriawatervallen en gekko’s laten ’s nachts hun gelach over de Namibwoestijn rollen: reis mee naar Afrika en ontdek de prachtige natuur van deze landen! Nergens ziet u zo’n diversiteit aan flora en fauna als in dit paradijselijke stukje wereld. Vergeet ook de cultuur niet: in Zuid-Afrika is de Hollandse erfenis nog altijd voelbaar en de prehistorische rotstekeningen van de San kunt u nog altijd bewonderen. Op onze reizen naar Afrika beleeft u het allemaal!

SRC laat u meer zien, ook tijdens uw reis naar Afrika. Overweldigende natuurwonderen en de rijke flora en fauna wordt gecombineerd met een veelbewogen geschiedenis en bijzondere tradities: hier komt u werkelijk ogen te kort! En die prachtige natuur van Afrika komt echt tot leven, dankzij de bijzondere verhalen van onze reisleiders en gidsen. Uw reis is in betrouwbare handen bij SRC, zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Reizen door Afrika – Van Marokko tot Zuid-Afrika

Alhoewel er niet als eerste aan gedacht wordt, behoort ook het sprookjesachtige Marokko tot het Afrikaanse continent. Op slechts een paar vlieguren van Nederland ligt een totaal andere wereld vol traditionele Berberdorpjes, prachtig gedecoreerde paleizen met kleurige mozaïeken, weelderige binnentuinen en indrukwekkende moskeeën. In Marokko kunt u urenlang dwalen door de eeuwenoude medina’s: doolhoven van kronkelende straatjes, levendige bazaars en pleinen die ware openluchttheaters zijn. Heerlijke geuren van muntthee, gebraden vlees, couscous en kruidige tajineschotels vullen de straten. De soeks staan vol met kleurig aardewerk, prachtige bewerkt leer, kostbare tapijten en geurige specerijen.

Onder het intense Noord-Afrikaanse licht vindt u een paradijs met vruchtbare valleien met amandel- en perzikbomen, eindeloze woestijnen met groene oases en ruige bergen. Het beste van de Afrikaanse en Arabische cultuur smelt hier samen tot een gastvrij paradijs. Maakt u kennis met deze magische Noord-Afrikaanse wereld?

Keuze uit heel veel reizen door Afrika

Wilt u volop genieten van de natuur en bijzondere bevolking tijdens uw vakantie in Afrika, waarbij u veel van uw vakantieland wilt ontdekken? Dan hebben wij het mooiste reisaanbod voor u. Bij SRC Reizen heeft u de keuze uit twee soorten reizen: de culturele groepsreizen en de individuele reizen. Voor alle reizen geldt dat wij u veel van uw vakantieland willen laten zien: niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels. Op onze culturele groepsreizen brengen de SRC-reisleiders met prachtige verhalen de cultuur van uw vakantieland tot leven. Alles komt aanbod, van de geschiedenis en de lokale gebruiken tot de bijzondere tradities. Want cultuur in de breedste zin van het woord, van de geschiedenis tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in al onze reizen, of u nu kiest voor een verzorgde groepsreis door Zuidelijk-Afrika of een individuele reis door Marokko. Bij onze groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. En we geven u graag duidelijkheid hierover: bij elke reis vindt u helder beschreven wat inclusief in de reissom is en welke kosten er nog bij kunnen komen. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen te staan.

Dus wacht niet langer en pak uw koffers om op avontuur te gaan in het magische Afrika. Laat u verleiden door de prachtige reisbestemmingen en onze even mooie reizen en ontdek landen die verder van huis liggen! Kiest u voor een cultuurvakantie naar Zuid-Afrika, een individuele reis naar Madagaskar of toch liever een culturele groepsreis naar Marokko? Welke rondreis u ook kiest u weet zeker dat u met meer bagage thuiskomt!

Boek een rondreis naar Afrika bij SRC Reizen

Wanneer u een reis boekt naar Afrika, kunt u er zeker van zijn dat alle logistieke zaken geregeld zijn, zowel bij een groepsreis als bij onze individuele reizen naar Afrika. Maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een reis naar Afrika bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Geniet u straks van een zonsopgang en het mooiste wild tijdens een safari tijdens een rondreis in Zuid-Afrika, maakt u kennis met eeuwenoude volkeren tijdens een rondreis door Namibië, of zoekt u het dichter bij huis met een kleurrijke rondreis door Marokko? Laat u verrassen door de diversiteit van onze reizen naar Afrika. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!