050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | België

Reisinformatie België

Behalve Manneken Pis, Belgische frites en chocolade hebben onze zuiderburen veel meer te bieden! In België herleven vervlogen tijden. De romantische stad Brugge, met haar middeleeuwse pracht, is net een openluchtmuseum. In de smalle straatjes van het gezellige Antwerpen maakten lang geleden de Vlaamse meesters als Rubens, Jordaens en Antoon van Dyck de dienst uit.

De Belgische kunst is echt onovertroffen, en niet alleen vanwege de schilderkunst van deze oude meesters! Juist architectuurliefhebbers komen ogen tekort in Antwerpen en Brussel: eeuwenoude gebouwen staan naast moderne architectuur. De vele gevels in de sierlijke art nouveaustijl en strakkere art deco zijn een lust voor het oog. In de moderne musea in bijvoorbeeld Gent en Luik kunt u verder genieten van de fraaie Belgische kunst: een traktatie voor iedere kunstliefhebber! Laat u inspireren door de bezienswaardigheden van België en ontdek de mooiste kunst en architectuur.

Al deze kunst en historie gaan hand in hand met het bruisende Belgische leven, want op culinair vlak is onze zuiderbuur een echte aanrader! Wist u bijvoorbeeld dat de Belgische biercultuur als immaterieel werelderfgoed door UNESCO beschermd wordt? Op de sfeervolle pleinen en terrassen kunt u, uiteraard met een goed glas bier en lekker eten, genieten van het Bourgondische leven! Wanneer u dat het beste kunt doen? Bekijk het advies van onze reisleiders over de beste reistijd voor België en laat u vervolgens verrassen door onze zuiderbuur. We nemen u graag mee naar dit heerlijke vakantieland!