050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Duitsland

Reisinformatie Duitsland

Duitsland is uiteraard het land van Gemütlichkeit, van traditie, van bier en van Kaffee mit Kuchen… Maar er is veel meer en vooral veel bijzonders te beleven bij onze oosterbuur! Duitsland is namelijk een land met ongekende culturele en natuurlijke variëteit. Of u nu de mooiste hedendaagse kunst wilt ontdekken, liever geniet van de muziek van Bach in Leipzig, of in de geschiedenis van de Hanze duikt: Duitsland heeft het allemaal!

Zo vlak bij Nederland kan elke cultuurliefhebber dus genieten van een ongeëvenaarde vakantie! In de vele musea bewondert u de mooiste kunst, zowel hedendaags en modern als van de oude meesters. En na uw bezoek aan een van deze prachtige kunsttempels duikt u ook heel eenvoudige onder in de Duitse biercultuur. Op een van de vele terrasjes van geweldige steden als München, Leipzig of Berlijn is het goed toeven! Wilt u weten wanneer u het beste op deze terrassen kunt vertoeven? Bekijk de klimaatinformatie voor Duitsland en het advies van onze reisleiders.

Maar er is meer dan cultuur: in de Sächsische Schweiz is imponerende, ongerepte en idyllische natuur, de kust van Rügen is prachtige en Berlijn is verrassend groen, met parken en bossen binnen haar stadsgrenzen. En overal vindt u de typische 'Gemütlichkeit' waar Duitsland zo bekend om staat. Duitsland is een land met een ongekende culturele en natuurlijke variëteit. Dus laat u inspireren door de bezienswaardigheden van Duitsland en ontdek onze oosterbuur!