050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Spanje

Reisinformatie Spanje

Spanje is een groot levend museum: in alle uithoeken in dit oneindig fascinerende land vindt u ontzettend veel mooie cultuur- en kunstschatten. Het Guggenheim in Bilbao, de Sagrada Familía in Barcelona en het Alhambra in Granada zijn wellicht de bekendste, maar er zijn nog zo veel onovertroffen Spaanse schatten te ontdekken!

Het imponerende landschap vormt het schitterende decor voor deze culturele rijkdom. Van het centrale Madrid, de autonome regio’s Baskenland en Catalonië, het groene Galicië met hét bedevaartsoord van Spanje, Santiago de Compostela, tot het uiterste zuiden met zijn Moorse verleden: elke Spaanse streek heeft zijn eigen indrukwekkende karakter. Bent u benieuwd wat voor moois u allemaal op uw reis naar Spanje tegen kunt komen? Lees dan meer over de vele bezienswaardigheden van Spanje, en bedenk u daarbij dat dit slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg is!

De dag is lang en de straten zijn levendig in Spanje. De mensen leven buiten: uit eten gaan is een belangrijke sociale activiteit. Vrienden en familie ontmoeten elkaar vaak op een terras voor een gesprek en een maaltijd. In Spanje wordt geleefd! De talloze tapasbars, de overheerlijke Spaanse wijnen en de passionele flamenco zijn slechts enkele voorbeelden van het levenslustige karakter van de Spanjaarden. Als u wilt weten in welk jaargetijde u Spanje het beste kunt ontdekken, lees wat onze reisleiders de beste reistijd in Spanje vinden. Zo beleeft u de cultuur, sfeer en natuur van het bruisende Spanje nog beter!