050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Cursusreizen op maat

Cursusreizen op maat

Wilt u met uw schildersclubje in de voetsporen van de Franse impressionisten treden, met uw boekenclub naar het land van Jane Austen reizen of met de wijnclub de druivenoogst in de Bourgogne bijwonen? Of volgt u een cursus kunstgeschiedenis en wilt u op locatie de werken van de renaissancemeesters bewonderen? Dit kan allemaal! Met de cursusreizen van SRC is alles mogelijk! De reisorganisatoren van de afdeling Reizen op Maat kunnen voor elk budget, voor elke soort reis en elk reisgezelschap een bijzondere reis samenstellen. Uw ideeën en wensen zijn de leidraad voor uw unieke wijnreis of fotografiereis. U bepaalt samen met onze reisorganisatoren hoe de reis op maat wordt vormgegeven. Dus laat u inspireren en schets uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Stel uw unieke cursusreis samen!

Wilt u met uw medecursisten, uw wijnclubje of uw fotografieclub op reis? Dan bent u bij de reisorganisatoren van Reizen op Maat aan het juiste adres! Door hun jarenlange ervaring en met hun wereldwijde contacten weten zij elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde cursusreis, wijnreis of fotografiereis! Zij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij zij natuurlijk rekening houden met uw reisgezelschap én uw wensen. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen zij, als u dat wilt, de kleinste details. Van een schilderscursus op het platteland van de Provence, een workshop fotografie om de mooiste zonsondergangen van Griekenland vast te leggen, een gespecialiseerde kunstwandeling in Florence tot een exclusief museumbezoek in Madrid! Het kan allemaal! De reisorganisatoren van Reizen op Maat kunnen uw cursusreis helemaal voor u organiseren zodat u zorgeloos kunt genieten!

Kortom, bij SRC Reizen is zijn uw wijnreizen en fotografie reizen in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Wijnreis naar Californië – 5 dagen | 20 personen

Tijdens deze reis bezoeken wijnliefhebbers verschillende wijnhuizen in Californië, waar ze heerlijke wijnen proeven en overnachten op wijnlandgoederen. De wijnliefhebbers kennen elkaar van een cursus, waar ze hun gedeelde liefde voor Amerikaanse wijnen ontdekten. De beste Amerikaanse wijnen komen uit Californië. De wijnen uit Sanoma Valley meten zich met de beste grands crus uit Frankrijk. Deze prachtige streek, een glooiende lappendeken van wijngaarden en schilderachtige boerderijen, doet bijna Italiaans aan.

Cursusreis in Frankrijk - 6 dagen | 25 personen

Leerlingen van een schilderscursus oefenden op locatie aan de Normandische kust op de kleurrijke penseelstreken van de impressionisten. De cursusreis startte in Parijs, waar in verschillende prachtige musea de werken van de impressionistische kunstenaars als Monet, Manet en Renoir bestudeerd werd. Vervolgens reisde het gezelschap via Giverny en Rouen naar de Normandische kust. Hier werden in Honfleur en Ëtretat de schildersezels neergezet om zelf het penseel op te pakken.

Fotografiereis naar het Lake District - 8 dagen | 17 personen

Fotografieliefhebbers reizen samen met een gespecialiseerde fotograaf naar Engeland om op locatie verschillende workshops voor fotografie te krijgen. Het Lake District is iedere dag van het jaar een paradijs voor fotografen. De glinsterende meren, de verborgen valleien en de kleine dorpen vol natuurstenen huisjes zijn al eeuwen lang een inspiratie voor vele dichters en schilders. De fotografen in spé laten zich inspireren om de natuur in haar allermooiste kleuren vast te leggen.

Kunstreis naar Florence - 5 dagen | 20 personen

Cursisten van een opleiding kunstgeschiedenis van de Open Universiteit reisden naar Florence om de kunstwerken die tijdens de cursus aanbod waren gekomen 'live' te bewonderen. In de stad van de renaissance werden de werken van Masaccio, Brunelleschi en Michelangelo in kerken en musea bestudeerd. Van de fresco's van de vroege renaissance tot het maniërisme van Michelangelo: alles kwam aan bod. Natuurlijk waren de bezoeken aan populaire musea als de Uffizi en de Accademia vooraf gereserveerd!

De voordelen van een cursusreis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte voor uw cursusreis
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De wijnreis, cursusreis of fotografiereis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste reizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw cursusreis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde wijnreis, cursusreis of fotografiereis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw reis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast cursusreizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Vriendenreizen
Incentive reizen
Familiereizen
Verenigingsreizen

Germa, SRC Reizen
Germa
Reisorganisator sinds 1992
Tot in de kleinste details kunnen wij uw cursusreis op maat maken, van een zaaltje voor een lezing tot een gespecialiseerde kunstwandeling met een gids!