050 - 3 123 123

Inspiratie voor een cursusreis

Wilt u met uw schildersclubje in de voetsporen van de Franse impressionisten treden, met uw boekenclub naar het land van Jane Austen reizen, of met de wijnclub de druivenoogst in de Bourgogne bijwonen? Of volgt u een cursus kunstgeschiedenis en wilt u op locatie de werken van de renaissancemeesters bewonderen? Dit kan allemaal!

Schets uw ideeën en SRC-Reizen op maat stelt deze speciale cursusreis, wijnreis, literatuurreis of kunstreis voor u samen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten of de reis met de touringcar, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met de wensen van het reisgezelschap en het doel van de reis. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van een gereserveerd bezoek aan een museum, tot een zaaltje voor een lezing of toestemming om op locatie te schilderen!

Dus laat u inspireren en schets ons uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Wijnen in Californië – 5 dagen | 20 personen

Tijdens deze reis bezoeken wijnliefhebbers verschillende wijnhuizen in Californië, waar ze heerlijke wijnen proeven en overnachten op wijnlandgoederen. De wijnliefhebbers kennen elkaar van een cursus, waar ze hun gedeelde liefde voor Amerikaanse wijnen ontdekten. De beste Amerikaanse wijnen komen uit Californië. De wijnen uit Sanoma Valley meten zich met de beste grands crus uit Frankrijk. Deze prachtige streek, een glooiende lappendeken van wijngaarden en schilderachtige boerderijen, doet bijna Italiaans aan.

Impressionisten in Frankrijk - 6 dagen | 25 personen

Leerlingen van een schilderscursus oefenden op locatie aan de Normandische kust op de kleurrijke penseelstreken van de impressionisten. De cursusreis startte in Parijs, waar in verschillende prachtige musea de werken van de impressionistische kunstenaars als Monet, Manet en Renoir bestudeerd werd. Vervolgens reisde het gezelschap via Giverny en Rouen naar de Normandische kust. Hier werden in Honfleur en Ëtretat de schildersezels neergezet om zelf het penseel op te pakken.

Cursisten van een opleiding kunstgeschiedenis van de Open Universiteit reisden naar Florence om de kunstwerken die tijdens de cursus aanbod waren gekomen 'live' te bewonderen. In de stad van de renaissance werden de werken van Masaccio, Brunelleschi en Michelangelo in kerken en musea bestudeerd. Van de fresco's van de vroege renaissance tot het maniërisme van Michelangelo: alles kwam aan bod. Natuurlijk waren de bezoeken aan populaire musea als de Uffizi en de Accademia vooraf gereserveerd!

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

jelle2017_282x285.jpg
Jelle
SRC-reisexpert sinds 2017
Favoriete vakantieregio: Sri Lanka
Als uw persoonlijke reisadviseur help ik u vanaf het eerste vakantie-idee tot na uw terugkomst uw reis te organiseren. Ik neem al uw zorgen uit handen!