050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

H'ART Museum

Voorheen bekend als Hermitage Amsterdam (een dependance van de Hermitage in Sint Petersburg), draagt het museum aan de Amstel in Amsterdam sinds 1 september 2023 de naam H'ART Museum. H’ART Museum opent vensters op de wereld en toont de verbindende kracht van kunst.

Julius Caesar | H'ART Museum Amsterdam
Julius Caesar
Te zien van 16 september 2023 tot en met 20 mei 2024
Beleef het spannende verhaal van Caesar via een unieke collectie van bijna 150 historische objecten

Tentoonstelling Julius Caesar

De tentoonstelling Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder is vanaf 16 september 2023 te bekijken in H'ART Museum Amsterdam. Via een unieke collectie van bijna 150 historische objecten, beleeft u het spannende verhaal van Julius Caesar en volgt u zijn bewogen leven. Van zijn beroemde opkomst als gewone Romeinse burger tot gelauwerde generaal, helemaal tot aan zijn beruchte ondergang en uiteindelijk tot zijn moord. Terwijl u langs de artefacten reist, ontrafelt u de mythen rond zijn persoon en komt u dichter bij de realiteit van zijn heerschappij, zijn overwinning, alle hoogtepunten maar ook de duistere kanten van zijn levensreis. De tentoonstelling is te zien tot en met 20 mei 2024.

Reispartner van H'ART Museum

SRC Reizen is de officiële reispartner van H'ART Museum! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.