050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Onze partners
Vergroot uw kennis+
KaperGerlings, instituut voor kennis, groei en ontwikkeling is een opleidingsinstituut en evenementenbureau. Bij KaperGerlings ontdekt u de mens in de wereld met lezingen, reizen, cursussen, evenementen en excursies. U verdiept zich samen met anderen in de geschiedenis, de cultuur en de kunst van het verleden naar de toekomst.

Om de wereld waarin wij leven te begrijpen, hebben wij inzicht en kennis nodig. Met de cursussen, lezingen en studiedagen van KaperGerlings verdiept u zich in de kunst, architectuur, muziek, geschiedenis en cultuur. De verschillende jaargangen gaan in op specifieke tijdsperiodes en onderwerpen en geven u handvatten om de onderwerpen eigen te maken. Alle lessen zijn om de twee weken, zodat u ruim de tijd heeft om te studeren. De lezingen en studiedagen gaan gericht in op een onderwerp, vanuit meerdere invalshoeken.
Ga mee op pad met KaperGerlings+
Samen met SRC Reizen organiseert KaperGerlings reizen naar de hedendaagse kunst- en architectuurbiënnales. Deze biënnales zijn meer dan alleen mooie kunst of architectuur. Zij zorgen ook voor een nieuwe blik op andere culturen, politiek en samenleving. SRC zorgt dat uw reis goed verloopt, KaperGerlings levert de verdieping op locatie. Daarnaast organiseren zij ook lezingen voorafgaande aan de reizen over de biënnales..

De kunstreizen voor 2024 (onder voorbehoud)
Kunstbiënnale Venetië
Moderne kunst en architectuur in Helsinki
Hedendaagse kunst in België

Job Gerlings
De reizen die KaperGerlings en SRC Reizen samen organiseren worden begeleid door drs. Job Gerlings.

Job: 'Hoe ons leven wordt vormgegeven door architectuur heeft mij altijd aangetrokken. Begon deze interesse eerst bij oude gebouwen en steden, nu trekken juist de nieuwste ontwerpen mijn aandacht. Architectuur laat zien hoe wij leven en hoe een cultuur in elkaar steekt. Dat vul ik aan met hedendaagse kunst. Om geïnspireerd te worden door de politieke en maatschappelijke kunstwerken of om simpelweg te genieten. Ik neem u graag mee naar deze hedendaagse wereld van kunst en architectuur met verschillende kunst- en architectuurbiënnales. Met plezier geef ik uitleg over het kunstwerk of gebouw, de maker en de culturele en maatschappelijke achtergronden. Samen ontdekken we nieuwe werken en plekjes, krijgen wij nieuwe inzichten en verbanden en blijven wij leren. Niets is leuker dan overal ter wereld te mogen genieten van de nieuwste ontwerpen en kunstvoorwerpen.'