050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Thomas

SRC-Reisleider Thomas

De verkenning en ontdekking van nieuwe dingen hebben mij altijd in het bloed gezeten. Na eerst een periode in Afrika gewerkt te hebben, ben ik als het ware bij toeval in Azië terechtgekomen... Toen heb ik mijn hart verpand aan deze boeiende en vooral bruisende regio van de wereld.

Bangkok is ondertussen al twaalf jaar mijn uitvalsbasis vanwaar ik talloze 'ontdekkingsreizen' heb ondernomen naar China, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Japan en uiteraard ook Thailand. Het leuke van werken in deze verschillende landen is dat je bepaalde gebruiken, tradities en culturen vaak met elkaar in verband kunt brengen, hetgeen plots tot heel nieuwe inzichten leidt! En juist die inzichten verrijken de verhalen die ik mijn gasten vertel.

Bestemmingen: China, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Indonesië, India, Japan

Thomas
Reisleider sinds 2007

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Eilandenrijk Indonesië
Dinsdag 03 september 2019
23 dagen
2669,-Boek
Betoverend Taiwan
Zaterdag 16 november 2019
12 dagen
2498,-Boek
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Thomas

Onvergetelijke indrukken in Indonesië
Door reisleider Thomas | 27-04-2019
Tijdens mijn laatste reis naar het eilandenrijk Indonesië viel het mij op dat er in Oud-Batavia, de wijk rond het Fatahillah-plein in Jakarta, heel wat koloniale gebouwen een opknapbeurt hadden gekregen. Een aantal oude grachten die in de loop der jaren omgevormd waren tot min of meer open riolen waren schoongemaakt, er stroomde zelfs helder water door!
Japan, wat kan ik verwachten?
Door reisleider Thomas | 26-04-2019
Misschien heeft u het idee dat Japan net zo westers is als Europa, misschien bereidt u zich voor op een flinke cultuurschok of misschien heeft u juist nog helemaal geen idee van wat u van Japan kunt verwachten. In mijn reizen naar Japan heb ik veel van de cultuurverschillen kunnen ervaren. Van het eten van rijst met stokjes, tot het altijd weer blinkend schone sanitair en de ongelooflijk vriendelijke bevolking. Ik deel graag mijn ervaringen met u, zodat u een beeld krijgt van wat u tijdens een reis naar Japan kunt verwachten.
Voor het eerst naar Japan: mijn reisverhaal
Door reisleider Thomas | 15-04-2019
Af en toe hoort u wel eens iets over iemand die in Japan is geweest, iemand die van plan is om te gaan of iemand die er lang geleden zakelijk even moest zijn. De laatste jaren heeft Japan, met succes, de nieuwsgierigheid bij heel wat reislustige mensen weten op te wekken. Zelf ben ik ook spreekwoordelijk voor de bijl gegaan.
Indonesië: de mooiste reis van SRC
Door reisleider Thomas | 03-05-2018
Als men mij zou vragen wat mijn lievelingsreis in het Azië-aanbod van SRC Reizen is, dan staat de cultuurvakantie Eilandenrijk Indonesië met stip bovenaan! Niet alleen omdat Indonesië een prachtig land is om te bezoeken, maar ook omdat deze cultuurvakantie goed is opgebouwd en een uitstekende verhouding heeft tussen cultuur, natuur, ontspanning en comfort. Het is een reis waar je spreekwoordelijk niet ‘uit-getempeld’ van thuiskomt.