050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Nieuw-Zeeland

Reisinformatie Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft een unieke schoonheid, met spuitende geisers, actieve vulkanen, kokende modderpoelen, dichtbegroeide regenwouden, spectaculaire gletsjers, grillige bergen met eeuwige sneeuw, kristalheldere meren, watervallen en parelwitte stranden. Weinig landen kunnen op natuurgebied met Nieuw-Zeeland concurreren!

Naast dit overweldigende natuurschoon speelt de cultuur van de inheemse Maori-bevolking, de eerste bewoners van Nieuw-Zeeland, een belangrijke rol. In Rotorua is de cultuur van de Maori in al haar vormen aanwezig, bijvoorbeeld in de ‘marae’, de gemeenschapshuizen, en in het fraaie houtsnijwerk. Andere bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland vindt u in de hoofdstad Wellington, dat bekendstaat als het culturele centrum van Nieuw-Zeeland, en ook in Christchurch en Auckland zult u zich uitstekend vermaken.

Als u wilt weten wanneer u het land van de lange witte wolk het beste kunt bezoeken, bekijk dan het advies van onze reisleiders voor de beste reistijd voor Nieuw-Zeeland. En reis vervolgens af naar Oceanië om de vele gezichten van Nieuw-Zeeland te ontdekken!