050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Podcasts van SRC Reizen en Columbus Travel

Door de reisleiders van SRC | 01-02-2024

Regelmatig schuiven de reisleiders van SRC Reizen aan in de podcast van Columbus Travel. In afleveringen van ongeveer een halfuur nemen onze reisleiders u, samen met Columbus-hoofdredacteur Mark, mee naar het mooiste van een vakantieland of -bestemming. U hoort over de absolute must-sees en krijgt direct praktische tips voor uw volgende reis naar bijvoorbeeld Italië, Oostenrijk, Spanje of Oman. Luister mee en laat u inspireren door SRC Reizen en Columbus Travel!

Volg de podcast van SRC Reizen op Spotify, Apple Podcasts, Juke of Google Podcasts.

Beluister de podcastafleveringen:


Podcast SRC x Columbus: Rome
met reisleider Dirk
Podcast SRC x Columbus: Oman
met reisleidster Claudia
Podcast SRC x Columbus: Madrid
met reisleidster Qurina

Vietnam in 30 minuten - met reisleider Frits

Alles wat u moet weten voor een onvergetelijke vakantie in Vietnam. Reis een halfuurtje mee naar de bijzonderste culturele bezienswaardigheden en de mooiste natuurgebieden, van de keizerlijke stad van Huế tot de rijstvelden van Mai Chau. Plus: zo combineert u uw reis naar Vietnam met een uitstapje naar Cambodja. Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleider Frits.


Italië: Puglia in 30 minuten - met reisleidster Marjorie

Alles wat u moet weten voor een inspirerende vakantie in de Zuid-Italiaanse regio Puglia. Reis een halfuurtje mee naar de leukste dorpjes aan de kust en in het binnenland, ontdek de mooiste natuurgebieden en duik in de regionale keuken! Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleidster Marjorie.


Italië: 72 uur in Rome - met reisleider Dirk

Insidertips voor drie heerlijke dagen in Rome: de belangrijkste bezienswaardigheden (van Vaticaanstad tot Villa Borghese), de beste musea en de leukste buurten. Plus: de fijnste plekken voor een inspirerend uitstapje net buiten de stad, van Tivoli tot Frascati. Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleider Dirk.


Oman in 30 minuten - met reisleidster Claudia

Alles wat u moet weten voor een geslaagde vakantie in het sprookjesachtige Oman: de belangrijkste bezienswaardigheden, de mooiste steden en natuurgebieden en de meest bijzondere wandelingen en activiteiten voor reizigers. Plus: hoe regelt u de beste slaapplekken en plaatselijk vervoer en met welke culturele tradities en gewoontes moet u rekening houden? Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleidster Claudia.

Tip! Bekijk voor nog meer inspiratie en informatie over Oman de webinar over Oman van Mark en Claudia.

Spanje: 72 uur in Madrid - met reisleidster Qurina

Insidertips voor drie heerlijke dagen in Madrid: de leukste (onbekende) musea, buurten en culturele hotspots. Plus: de fijnste dakterrassen voor een hapje en een drankje en de beste plekken om even te ontspannen in het groen. Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleidster Qurina.

Tip! Bekijk voor nog meer inspiratie en informatie over Spanje de webinar over Spaanse stedentrips van Mark en Qurina.


Oostenrijk: 72 uur in Wenen - met reisleider Bart

Insidertips voor drie onvergetelijke dagen in Wenen: de belangrijkste bezienswaardigheden, mooiste musea, leukste buurten en beste cafés en restaurants. Plus: de fijnste plekken om even te ontspannen in het groen en op het water in en net buiten de stad. Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleider Bart.


Italië: 72 uur in Napels - met reisleidster Marjorie

Insidertips voor drie bijzondere dagen in Napels: de belangrijkste bezienswaardigheden, beste musea, leukste buurten en mooiste uitjes buiten de stad. Plus: waar moet u zijn voor het lekkerste eten en drinken en wat zijn praktische do's-and-don'ts? Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleidster Marjorie.

Tip! Bekijk voor nog meer inspiratie en informatie over Italië de webinar over verrassend vakanties in Itailë van Mark en Marjorie.


Verenigde Arabische Emiraten: 72 uur in Dubai - met reisleidster Claudia

Insidertips voor historische en moderne bezienswaardigheden, de spectaculairste wolkenkrabbers, uitjes buiten de stad en praktische do's-and-don'ts. Met Columbus Travel-hoofdredacteur Mark en SRC-reisleidster Claudia.

Tip! Bekijk voor nog meer inspiratie en informatie over Dubai de webinar over Dubai van Mark en Claudia.


Meer reisverhalen

"Laat u inspireren door de beste tips van de SRC-reisleiders en Columbus Travel!"