050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Pieter

SRC-Reisleider Pieter

Costa Rica is voor mij al meer dan 30 jaar mijn thuis. Mijn langdurige lokale en regionale werkervaring op het gebied van geologie, bodem, water, natuur en cultuur heb ik met groot plezier en interesse kunnen laten samengaan met mijn eeuwige wens: het overbrengen van mijn ervaringen in dit prachtige land aan anderen. Daarom ben ik ongeveer 10 jaar geleden reisleider geworden, vanaf 2010 voor SRC Reizen.

Mijn verhaal over Costa Rica en die andere mooie Midden- en Zuid-Amerikaanse landen gaat heel veel over de ontstaanswijze, de biodiversiteit en de schoonheid van de natuur. Wist u trouwens dat er in Costa Rica maar liefst 950 vogelsoorten te vinden zijn? Natuurlijk vertel ik u ook over de geschiedenis van de Midden-Amerikaanse landen, de economie en staatsvormen, de ontwikkeling in het verleden en heden, de toekomst van de groeiende bevolking, en de strategieën die ten grondslag liggen aan de vooruitgang. Fascinerend is dat!

Het is voor mij een groot plezier om deze aspecten tastbaar te maken en u deel te laten zijn van mijn ervaringen in de regio. En vergeet niet de eindeloos veel recreatieve mogelijkheden zoals het maken van natuurtochten per boot over tropische rivieren en wandelingen door het fraaie tropische bos. Costa Rica is een prachtig land, waar ik u met heel veel liefde mee wil laten kennismaken!

Bestemmingen: Costa Rica, Panama, Nicaragua

Pieter
Reisleider sinds 2010

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.