050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Yanni

SRC-Reisleidster Yanni

In de vroege jaren tachtig ben ik met mijn man en dochter naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd. Mensen hebben altijd veel verschillende redenen waarom ze emigreren. Voor ons was een van de redenen avontuur. En sindsdien zijn we veel van Nieuw-Zeeland gaan houden. Nu is het echt ons thuis en hebben we wortel geschoten.

In 2001 heb ik mijn 1e reis voor SRC begeleid. Sindsdien zijn er ieder jaar reizen geweest naar ‘mijn’ mooie land. De samenstelling van de reis heeft een goede balans van natuurschoon, cultuur, activiteiten, reizen en u krijgt een mooie indruk van Nieuw-Zeeland.

Waar ik het meest van houd in Nieuw-Zeeland, is de informele levenswijze, de gemoedelijke mensen en het natuurschoon. Ik voel me bevoorrecht om in zo’n prachtig land te wonen. Iedere keer als ik ergens kom en zie hoe mooi het hier is, bevestigt dat weer waarom ik hier wil wonen. Ik ben er trots op om u ‘mijn’ land te laten zien en ik hoop altijd dat ik een beetje van de liefde die ik voor mijn geadopteerde thuis voel aan u over te dragen. Hopelijk zie ik u spoedig!

Bestemmingen: Nieuw-Zeeland

Yanni
Reisleidster sinds 2001

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.