050 - 3 123 123

Inspiratie voor familiereizen

Heeft u plannen om met de hele familie een mooie reis te maken? Wilt u de gouden bruiloft van opa en oma met alle kinderen en kleinkinderen vieren op een prachtige locatie in Zuid-Afrika? Wilt u met uw tienerkinderen een actieve fly drive met te gekke excursies in Costa Rica maken of wilt u juist met vier generaties ontspannen in een wellness resort in Thailand?

SRC-Reizen op maat kan deze bijzondere vakantie voor u samenstellen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw bijzondere reisgezelschap. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van een speciaal diner tot de oppas voor de allerkleinste!

Dus laat u inspireren en schets uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Costa Rica – 18 dagen | 4 personen

Een echtpaar wil met hun tienerkinderen de weelderige natuur van Costa Rica ontdekken, deels per huurauto, zodat ze op eigen tempo de veelzijdige flora en fauna kunnen ontdekken. Costa Rica, letterlijk vertaald ‘rijke kust’, is een land met vele gezichten. Door de verschillende klimaatzones varieert de natuur van tropische regenwouden, tropisch bos, savannen en nevelwouden tot vulkanen en mangrovewouden. Het heeft de grootste biodiversiteit ter wereld. Een reis naar Costa Rica is een ontdekking van het ‘pura vida’!

Zuidelijk Afrika – 21 dagen | 7 personen

Opa en oma willen met kinderen en kleinkinderen zuidelijk Afrika verkennen. Vanaf de Victoriawatervallen in Zimbabwe reizen ze met privévliegtuigjes en 4-wheel-drives naar de lodges in de verschillende natuurparken. Hoogtepunten als de Okovangodelta, Chobe National Park, Etosh National Park en de Sossuvallei passeren de revue. Bijna alle dieren van de ‘big five’ worden op de camera vastgelegd tijdens game drives en boottochtjes. Deze onvergetelijke reis blijft de familie nog heel lang bij.

Vader en moeder willen heel graag met hun zoon en schoondochter terug naar Thailand en Indonesië, waar zij vroeger hebben gewoond. Een van de doelen van deze reis is om een bezoek te brengen aan de graven van familieleden aldaar. Bijzondere, emotionele bezoeken aan bijvoorbeeld de brug over de River Kwai worden gecombineerd met de hoogtepunten van beide landen. Het ‘godeneiland’ Bali is de ontspannen afsluiting van de reis.

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

sietske2017_282x285.jpg
Sietske
Reisorganisator sinds 1997
Favoriete vakantieregio: Costa Rica
Door onze jarenlange samenwerking met onze partners wereldwijd lukt het ons vrijwel altijd om uw wensen om te zetten in een fantastische reis op maat!