050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Familiereizen op maat

Heeft u plannen om met de hele familie een mooie reis te maken? Wilt u de gouden bruiloft van opa en oma met alle kinderen en kleinkinderen vieren op een prachtige locatie in Zuid-Afrika? Wilt u met uw tienerkinderen een actieve fly drive met te gekke excursies in Costa Rica maken of wilt u juist met vier generaties ontspannen in een wellness resort in Thailand? Met de familiereizen van SRC is alles mogelijk! De reisorganisatoren van de afdeling Reizen op Maat kunnen voor elk budget, voor elke soort reis en elk reisgezelschap een bijzondere familierondreis samenstellen. Uw ideeën en wensen zijn de leidraad voor uw unieke familiereis. U bepaalt samen met onze reisorganisatoren hoe de reis op maat wordt vormgegeven. Dus laat u inspireren en schets uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Stel uw eigen familierondreis samen!

De reisorganisatoren van Reizen op Maat weten door hun jarenlange ervaring en met hun wereldwijde contacten elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde familiereis! Zij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij zij natuurlijk rekening houden met uw reisgezelschap én uw wensen. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen zij, als u dat wilt, de kleinste details. Van een canopytocht in de nevelwouden van Costa Rica, een nachtelijke schildpadexcursie in de jungle van Suriname, een jeepsafari met sundowner in Namibië tot een speurtocht voor de kleinkinderen langs de kunstwerken in Rome! Het kan allemaal! De reisorganisatoren van Reizen op Maat kunnen uw familierondreis helemaal voor u organiseren zodat u zorgeloos kunt genieten!

Kortom, bij SRC Reizen is uw familierondreis in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Costa Rica – 18 dagen | 4 personen

Een echtpaar wil met hun tienerkinderen de weelderige natuur van Costa Rica ontdekken, deels per huurauto, zodat ze op eigen tempo de veelzijdige flora en fauna kunnen ontdekken. Costa Rica, letterlijk vertaald ‘rijke kust’, is een land met vele gezichten. Door de verschillende klimaatzones varieert de natuur van tropische regenwouden, tropisch bos, savannen en nevelwouden tot vulkanen en mangrovewouden. Het heeft de grootste biodiversiteit ter wereld. Een reis naar Costa Rica is een ontdekking van het ‘pura vida’!

Zuidelijk Afrika – 21 dagen | 7 personen

Opa en oma willen met kinderen en kleinkinderen zuidelijk Afrika verkennen. Vanaf de Victoriawatervallen in Zimbabwe reizen ze met privévliegtuigjes en 4-wheel-drives naar de lodges in de verschillende natuurparken. Hoogtepunten als de Okovangodelta, Chobe National Park, Etosh National Park en de Sossuvallei passeren de revue. Bijna alle dieren van de ‘big five’ worden op de camera vastgelegd tijdens game drives en boottochtjes. Deze onvergetelijke reis blijft de familie nog heel lang bij.

Thailand en Indonesië – 25 dagen | 4 personen

Vader en moeder willen heel graag met hun zoon en schoondochter terug naar Thailand en Indonesië, waar zij vroeger hebben gewoond. Een van de doelen van deze reis is om een bezoek te brengen aan de graven van familieleden aldaar. Bijzondere, emotionele bezoeken aan bijvoorbeeld de brug over de River Kwai worden gecombineerd met de hoogtepunten van beide landen. Het ‘godeneiland’ Bali is de ontspannen afsluiting van de reis.

De voordelen van een familiereis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte voor uw familiereis
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De familiereis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste familiereizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw familiereis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde familiereis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw familiereis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw familiereis definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast familiereizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Vriendenreizen
Incentive reizen
Cursusreizen
Verenigingsreizen

Germa, SRC Reizen
Germa
Reisorganisator sinds 1992
Door onze jarenlange samenwerking met onze partners wereldwijd lukt het ons vrijwel altijd om uw wensen om te zetten in een fantastische reis op maat!