050 - 3 123 123

Inspiratie voor incentives en bedrijfsuitjes

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren? Wilt u met de directie en de raad van bestuur een aantal collega-bedrijven in het buitenland bezoeken of vindt u dat de teamspirit van uw afdeling wel wat vergroot mag worden en wilt u dat met leuke activiteiten in het buitenland oppakken?

SRC-Reizen op maat kan dit bijzondere bedrijfsuitje voor u samenstellen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met het bijzondere reisgezelschap. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van een speciaal diner, een bezoek aan collega-bedrijf tot uitdagende activiteiten om de teamspirit te vergoten!

Dus laat u inspireren en schets ons uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Culinair Rome – 3 dagen | 15 personen

Het managementteam van een supermarktketen ontdekt Rome en combineert cultuur en gastronomie met een aantal bedrijfsbezoeken ter plaatse. In Italië zijn cultuur en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een hele dag van het programma is dan ook ingeruimd voor culinair genieten: bezoeken aan enkele Italiaanse filialen van de keten worden gecombineerd met een gastronomische tour door de stad en een taalworkshop.

Berlijn – 3 dagen | 40 personen

Een personeelsvereniging van een middelgroot bedrijf reist low budget naar Berlijn. Samen met de collega’s en een Nederlandssprekende lokale gids worden de highlights van de Duitse hoofdstad ontdekt. Tevens maken ze een ‘Trabi Safari’ met oude Trabantjes door de binnenstad. Wie hebben het snelst alle vragen beantwoord? Er is ook tijd om zelf deze stad met de eigen partner te verkennen.

De pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen en fietsen is het doel van deze reis. In 7 dagetappes worden de Spaanse kilometers naar de laatste rustplaats van de apostel Jakobus afgelegd. Zo wordt er door de collega's geld ingezameld voor enkele goede doelen, zoals de jeugdafdeling van de Toon Hermans Huizen en de Zonnebloem. De partners van de wandelaars en fietsers ontdekken intussen met een reisleider de bezienswaardigheden langs de route.

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

ivo2017_282x285.jpg
Ivo van der Veer
Reisorganisator sinds 2007
Favoriete vakantieregio: Latijns-Amerika
Onze service gaat verder dan het samenstellen van uw maatreis. Voorafgaande aan het bedrijfsuitje kunnen we een informatie-avond met een lezing verzorgen of een informatieboekje met uw bedrijfslogo!