050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Incentive reizen en personeelsreizen op maat

Wilt u met de personeelsvereniging op stap om het jubileum van het bedrijf te vieren? Wilt u met de directie en de raad van bestuur een aantal collega-bedrijven in het buitenland bezoeken of vindt u dat de teamspirit van uw afdeling wel vergroot mag worden en wilt u dat met leuke activiteiten in het buitenland oppakken? SRC Reizen kan deze bijzondere personeelsreis of incentive reis voor u samenstellen. Voor elk budget, soort reis en elk reisgezelschap kan de afdeling Reizen op Maat een bijzondere bedrijfsreis voor u samenstellen. Dus laat ons weten wat uw ideeën zijn, met welke reden u een bedrijfsuitje naar het buitenland wilt organiseren, en wij stellen de perfecte incentive reis of personeelsreis op maat voor u samen!

Stel een personeelsreis op maat samen

Laat ons uw reiswensen weten en de reisorganisatoren van Reizen op Maat stellen een unieke bedrijfsreis voor u samen. Door hun jarenlange expertise en wereldwijde contacten weten zij elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde incentive reis! Zij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij zij natuurlijk rekening houden met het reisgezelschap én het reisdoel. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen zij, als u dat wilt, de kleinste details. Van een speciaal diner, een bezoek aan collega-bedrijf, een tapas-fietstour tot uitdagende activiteiten als kajaktochten om de teamspirit te vergroten!

Kortom, bij SRC Reizen is uw incentive reis of personeelsreis op maat in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Culinair Rome – 3 dagen | 15 personen

Het managementteam van een supermarktketen ontdekt Rome en combineert cultuur en gastronomie met een aantal bedrijfsbezoeken ter plaatse. In Italië zijn cultuur en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een hele dag van het programma is dan ook ingeruimd voor culinair genieten: bezoeken aan enkele Italiaanse filialen van de keten worden gecombineerd met een gastronomische tour door de stad en een taalworkshop.

Berlijn – 3 dagen | 40 personen

Een personeelsvereniging van een middelgroot bedrijf reist low budget naar Berlijn. Samen met de collega’s en een Nederlandssprekende lokale gids worden de highlights van de Duitse hoofdstad ontdekt. Tevens maken ze een ‘Trabi Safari’ met oude Trabantjes door de binnenstad. Wie hebben het snelst alle vragen beantwoord? Er is ook tijd om zelf deze stad met de eigen partner te verkennen.

Wandelen en fietsen naar Compostela – 10 dagen | 25 personen

De pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen en fietsen is het doel van deze reis. In 7 dagetappes worden de Spaanse kilometers naar de laatste rustplaats van de apostel Jakobus afgelegd. Zo wordt er door de collega's geld ingezameld voor enkele goede doelen, zoals de jeugdafdeling van de Toon Hermans Huizen en de Zonnebloem. De partners van de wandelaars en fietsers ontdekken intussen met een reisleider de bezienswaardigheden langs de route.

De voordelen van een incentive reis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte van uw incentive reis of personeelsreis
Van offerte tot de daadwerkelijke incentive reis heeft u slecht één contactpersoon
De personeelsreis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste incentive reizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw incentive reis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde incentive reis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw incentive reis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw incentive reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast personeelsreizen en incentive reizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Familiereizen
Vriendenreizen
Cursusreizen
Verenigingsreizen

Germa, SRC Reizen
Germa
Reisorganisator sinds 1992
Onze service gaat verder dan het samenstellen van uw maatreis. Voorafgaande aan het bedrijfsuitje kunnen we een informatie-avond met een lezing verzorgen of een informatieboekje met uw bedrijfslogo!