050 - 3 123 123

Inspiratie voor een verenigingsreis

Wilt u met de studievereniging een collega-universiteit in Amerika bezoeken, of met het kerkgenootschap in de voetsporen van de apostel Paulus naar Turkije en Griekenland reizen? Of wilt u met de vrienden van het museum in een aansluiting op een expositie naar het land reizen waar de werken oorspronkelijk vandaan komen om zo uw kennis verder te vergroten?

SRC-Reizen op maat kan deze speciale verenigingsreis voor u samenstellen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten of de reis met de touringcar, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met de wensen van het reisgezelschap en het doel van de reis. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van een bezoek aan een universiteit of een museum, tot een zaaltje voor een presentatie of sportieve activiteiten!

Dus laat u inspireren en schets ons uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Het Heilige Land Israël – 9 dagen | 35 personen

Een kerkelijk gezelschap uit het zuiden van het land maakt zijn jaarlijkse reis naar Israël. Uiteraard wordt Jeruzalem bezocht, waar de geschiedenis van het christendom en het Jodendom uitgebreid aan bod komt. Via Qumran, waar de Dode Zeerollen zijn gevonden, gaat de reis naar het meer van Galilea. Via Bethlehem, Nazareth en de UNESCO-stad Akko bereikt het gezelschap het mondaine Tel Aviv, waar de reis afgesloten wordt met een ontspannen dag aan het strand of op het terras.

Beleef het in Madagaskar! – 15 dagen | 20 personen

Madagaskar: een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust ontwikkeld, waardoor een unieke natuurlijke samenhang is ontstaan. Overal leven vertederende lemuren, zeldzame vogels en kleurrijke kameleons. Het landschap verandert dagelijks: van vochtige regenwouden tot het droge zuiden met zijn cactussen en baobabbomen. Samen met de lokale vertegenwoordiging ontdekken de biologiestudenten het echte Madagaskar.

Studenten in Guatemala en Belize – 12 dagen | 25 personen

Een studentenvereniging viert haar jubileumjaar in Guatemala en Belize. Guatemala staat bekend om de boeiende Mayacultuur en het schitterende natuurschoon. La Antigua is een tijdloos juweeltje en staat op de Werelderfgoedlijst. In Tikal, de heilige Mayastad, liggen de ruïnes in de jungle verscholen. Onderweg is er tijd voor sportieve activiteiten: golfen, varen en het beklimmen van de vulkaan Pacaya. Op het eiland Caye Caulker in Belize wordt er relaxed en de onderwaterwereld bewonderd.

Vrienden van het universiteitsmuseum Groningen, met een speciale antropologische interesse, reizen naar het zuidwesten van China om de diverse bevolkingsgroepen van China te bezoeken. Het zuidwesten van China is een van de mooiste plekken van het land: de natuur is van onovertroffen schoonheid! In het prachtige landschap liggen dorpjes verscholen, waar de unieke bevolkingsgroepen toeristen gastvrij en vriendelijk ontvangen. De mensen laten graag zien hoe hun leven er op het platteland uitziet.

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

janine2017_282x285.jpg
Janine Pastoor
Reisorganisator sinds 2007
Favoriete vakantieregio: Cuba
Door de diversiteit in klanten, bestemmingen en reiswensen, is geen dag voor ons hetzelfde. En juist dat maakt ons werk zo afwisselend! Dus schets uw wensen voor uw reis en ik weet zeker dat wij met een passende offerte komen.