050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Verenigingsreizen op maat

Wilt u met de studievereniging een collega-universiteit in Amerika bezoeken, het lustrum van uw jaarclub vieren in het buitenland of met het kerkgenootschap in de voetsporen van de apostel Paulus naar Turkije en Griekenland reizen? Of wilt u met de vrienden van het museum in een aansluiting op een expositie naar het land reizen waar de werken oorspronkelijk vandaan komen om zo uw kennis verder te vergroten? En wilt u deze lustrumreis, studentenreis of verenigingsreis niet helemaal zelf uitzoeken en avonden lang achter de computer zitten? Laat ons dan uw reiswensen weten en wij stellen helemaal op maat de perfect reis voor u samen! Voor elk budget, soort reis en elk reisgezelschap kan de afdeling Reizen op Maat een bijzondere vakantie voor u samenstellen. Dus laat u inspireren en schets ons uw reiswensen. Dan regelen wij de rest!

Stel uw eigen verenigingsreis samen!

De reisorganisatoren van Reizen op Maat weten door hun jarenlange ervaring en met hun wereldwijde contacten elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde reis voor uw vereniging, school of jaarclub! Zij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij zij natuurlijk rekening houden met het reisgezelschap én de reiswensen. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen zij, als u dat wilt, de kleinste details. Van een safari met een gespecialiseerde gids door Madagaskar, sportieve activiteiten als hiken en kajakken tot een bezoek aan afgelegen dorpen van minderheden in het zuiden van China Het kan allemaal! De reisorganisatoren van Reizen op Maat kunnen de studentenreizen, lustrumreizen, schoolreizen en werkweken helemaal organiseren zodat u zorgeloos kunt genieten!

Kortom, bij SRC Reizen is uw verenigingsreis in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Het Heilige Land Israël – 9 dagen | 35 personen

Een kerkelijk gezelschap uit het zuiden van het land maakt zijn jaarlijkse reis naar Israël. Uiteraard wordt Jeruzalem bezocht, waar de geschiedenis van het christendom en het Jodendom uitgebreid aan bod komt. Via Qumran, waar de Dode Zeerollen zijn gevonden, gaat de reis naar het meer van Galilea. Via Bethlehem, Nazareth en de UNESCO-stad Akko bereikt het gezelschap het mondaine Tel Aviv, waar de reis afgesloten wordt met een ontspannen dag aan het strand of op het terras.

Beleef het in Madagaskar! – 15 dagen | 20 personen

Madagaskar: een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust ontwikkeld, waardoor een unieke natuurlijke samenhang is ontstaan. Overal leven vertederende lemuren, zeldzame vogels en kleurrijke kameleons. Het landschap verandert dagelijks: van vochtige regenwouden tot het droge zuiden met zijn cactussen en baobabbomen. Samen met de lokale vertegenwoordiging ontdekken de biologiestudenten het echte Madagaskar.

Studenten in Guatemala en Belize – 12 dagen | 25 personen

Een studentenvereniging viert haar jubileumjaar in Guatemala en Belize. Guatemala staat bekend om de boeiende Mayacultuur en het schitterende natuurschoon. La Antigua is een tijdloos juweeltje en staat op de Werelderfgoedlijst. In Tikal, de heilige Mayastad, liggen de ruïnes in de jungle verscholen. Onderweg is er tijd voor sportieve activiteiten: golfen, varen en het beklimmen van de vulkaan Pacaya. Op het eiland Caye Caulker in Belize wordt er relaxed en de onderwaterwereld bewonderd.

Minderheden in Zuidwest-China – 15 dagen | 15 personen

Vrienden van het universiteitsmuseum Groningen, met een speciale antropologische interesse, reizen naar het zuidwesten van China om de diverse bevolkingsgroepen van China te bezoeken. Het zuidwesten van China is een van de mooiste plekken van het land: de natuur is van onovertroffen schoonheid! In het prachtige landschap liggen dorpjes verscholen, waar de unieke bevolkingsgroepen toeristen gastvrij en vriendelijk ontvangen. De mensen laten graag zien hoe hun leven er op het platteland uitziet.

De voordelen van een verenigingsreis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte voor uw studentenreis, schoolreis of lustrumreis
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De verenigingsreis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste reizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor een studentenreis, lustrumreis of verengingsreis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw reis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw familiereis definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast verenigingsreizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Vriendenreizen
Incentive reizen
Cursusreizen
Familiereizen

Germa, SRC Reizen
Germa
Reisorganisator sinds 1992
Door de diversiteit in klanten, bestemmingen en reiswensen, is geen dag voor ons hetzelfde. En juist dat maakt ons werk zo afwisselend! Dus schets uw wensen voor uw reis en ik weet zeker dat wij met een passende offerte komen.