050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Een vakantie met vrienden op maat

Wilt u gezellig met vrienden op vakantie, maar wilt u niet de standaard stedentrip of strandvakantie? Wilt u iets bijzonders waarbij het programma is afgestemd op uw specifieke wensen en op het reisgezelschap, hoe groot of klein dat ook is? En wilt u deze vakantie met vrienden niet helemaal zelf uitzoeken en avonden lang achter de computer zitten? Laat ons dan uw reiswensen weten en wij stellen helemaal op maat de perfect vriendenreis voor u samen! Voor elk budget, soort reis en elk reisgezelschap kan de afdeling Reizen op Maat een bijzondere vakantie voor u samenstellen. Dus laat u inspireren en schets ons uw reiswensen. Dan regelen wij de rest!

Maak uw eigen vriendenreis op maat!

De reisorganisatoren van Reizen op Maat weten door hun jarenlange ervaring en met hun wereldwijde contacten elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde vakantie voor u en uw vrienden! Zij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij zij natuurlijk rekening houden met uw reisgezelschap én uw wensen. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen zij, als u dat wilt, de kleinste details. Van een jeepsafari op Malta, een trekking in het Atlasgebergte in Marokko, een kookworkshop in Sevilla of een wijnproeverij in de heuvels van Toscane. Het kan allemaal! De reisorganisatoren van Reizen op Maat kunnen uw vakantie met vrienden helemaal voor u organiseren zodat u zorgeloos kunt genieten!

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie met vrienden in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Enkele voorbeelden van vakanties met vrienden

Malta – 5 dagen | 20 personen

Een groep vrienden wil naar Malta, maar niet alleen voor de zon. Naast de culturele hoogtepunten willen ze Malta ook op een heel andere manier beleven. In het programma zijn enkele unieke excursies opgenomen: een prachtige cruise met een Turkse schoener langs beschutte baaien op Malta, Gozo en Comino, een jeepsafari op Gozo en een rondvlucht met een watervliegtuig over de Maltese archipel. Kortom: een bijzondere vakantie met zon, boeiende cultuur, prachtige natuur en verrassende ervaringen!

Twee bevriende stellen willen de koningssteden ontdekken, maar ook het land van het grote licht: Zuid-Marokko. Met een huurauto reizen ze naar de vier koningssteden en over de Hoge Atlas naar het zuiden. Natuurlijke struinen ze door de kleine straatjes van de medina van Fès en kijken ze hun ogen uit op het Djema-el Fnaplein in Marrakech. Maar ook de woestijn, de oases en de prachtige kasbahs passeren de revue. Een trekking naar berberdorpjes en een woestijnovernachting maken het avontuur compleet.

Cuba – 16 dagen | 8 personen

Vier bevriende echtparen gaan al jarenlang eens in de twee jaar samen op reis. Nu willen ze Cuba ontdekken. Ze verwachten vriendelijke mensen, een authentiek land en een koloniale sfeer. Deze verwachtingen zijn waargemaakt! Sigaren, salsamuziek, rum, bontgekleurde koloniale huizen, Amerikaanse oldtimers en Havana: ze zien het allemaal. De mooie palmstranden, de rijke historie, oneindige suikerriet- en tabaksplantages maken van dit Caribische eiland een fantastische reisbestemming.

Sumatra, Java en Bali – 23 dagen | 6 personen

Drie echtparen bezoeken de hoogtepunten op de Indonesische archipel. Tijdens deze mooi reis genieten ze van de mix van culturen, religies en het mooie natuurschoon! Ze zien prachtige paleizen en tempels, eten in heerlijke toko’s en zwerven over kleurrijke markten. Op Sumatra werd een 2-daagse trekking gemaakt naar Mount Kerinci. Bogor, vroeger Buitenzorg geheten, en de Borobudur ontbreken niet op het programma. De reis werd ontspannen afgesloten op het ‘godeneiland’ Bali.

Bhutan – 19 dagen | 7 personen

Een groepje van zeven vrienden reist elk jaar naar een bijzondere verre bestemming. Bhutan kenden ze nog niet. Druk Yul, ‘het land van de draak’, zoals Bhutan door de lokale bevolking wordt genoemd, was tot 1974 nog een praktisch onbekend land. En nog steeds bezoeken slechts weinig toeristen dit land vol tradities, religies en legendes. Bhutan is zeer bergachtig met dicht beboste valleien. En in het prachtige landschap liggen imponerende ‘dzongs’, versterkte kloosterburchten, die tijdens soms uitdagende wandelingen bezocht werden!

De voordelen van een vriendenreis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte voor uw vakantie met vrienden
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De vriendenreis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste vriendenreizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vriendenreis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde vriendenreis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw vriendenreis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw vakantie met vrienden definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast vriendenreizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Familiereizen
Incentive reizen
Cursusreizen
Verenigingsreizen

Germa, SRC Reizen
Germa
Reisorganisator sinds 1992
De voorbereiding van een maatreis start met het stellen van heel veel vragen. Met alle antwoorden brengen we uw wensen en ideeën in kaart zodat we de reis kunnen samenstellen die perfect aansluit bij uw dromen!