050 - 3 123 123

Inspiratie voor een vriendenreis

Wilt u gezellig met vrienden op pad, maar wilt u niet de standaard stedentrip of strandvakantie? Wilt u iets bijzonders waarbij het programma is afgestemd op uw specifieke wensen en op het reisgezelschap, hoe groot of klein dat ook is?

Breng dan uw wensen en ideeën onder woorden, en SRC-Reizen op maat stelt uw bijzondere vriendenreis voor u samen. Wij helpen u met alle reislogistieke zaken zoals de vluchten, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij we natuurlijk rekening houden met de wensen van uw reisgezelschap. Maar daarnaast denken we ook mee bij de invulling van het programma en regelen we, als u dat wilt, de kleine details. Van uitdagende activiteiten en bijzondere excursies tot stadswandelingen met een gids of een ontspannen mini-cruise!

Dus laat u inspireren en schets ons uw ideeën. Dan regelen wij de rest!

Malta – 5 dagen | 20 personen

Een groep vrienden wil naar Malta, maar niet alleen voor de zon. Naast de culturele hoogtepunten willen ze Malta ook op een heel andere manier beleven. In het programma zijn enkele unieke excursies opgenomen: een prachtige cruise met een Turkse schoener langs beschutte baaien op Malta, Gozo en Comino, een jeepsafari op Gozo en een rondvlucht met een watervliegtuig over de Maltese archipel. Kortom: een bijzondere vakantie met zon, boeiende cultuur, prachtige natuur en verrassende ervaringen!

Marokko – 11 dagen | 4 personen

Twee bevriende stellen willen de koningssteden ontdekken, maar ook het land van het grote licht: Zuid-Marokko. Met een huurauto reizen ze naar de vier koningssteden en over de Hoge Atlas naar het zuiden. Natuurlijke struinen ze door de kleine straatjes van de medina van Fès en kijken ze hun ogen uit op het Djema-el Fnaplein in Marrakech. Maar ook de woestijn, de oases en de prachtige kasbahs passeren de revue. Een trekking naar berberdorpjes en een woestijnovernachting maken het avontuur compleet.

Cuba – 16 dagen | 8 personen

Vier bevriende echtparen gaan al jarenlang eens in de twee jaar samen op reis. Nu willen ze Cuba ontdekken. Ze verwachten vriendelijke mensen, een authentiek land en een koloniale sfeer. Deze verwachtingen zijn waargemaakt! Sigaren, salsamuziek, rum, bontgekleurde koloniale huizen, Amerikaanse oldtimers en Havana: ze zien het allemaal. De mooie palmstranden, de rijke historie, oneindige suikerriet- en tabaksplantages maken van dit Caribische eiland een fantastische reisbestemming.

Sumatra, Java en Bali – 23 dagen | 6 personen

Drie echtparen bezoeken de hoogtepunten op de Indonesische archipel. Tijdens deze mooi reis genieten ze van de mix van culturen, religies en het mooie natuurschoon! Ze zien prachtige paleizen en tempels, eten in heerlijke toko’s en zwerven over kleurrijke markten. Op Sumatra werd een 2-daagse trekking gemaakt naar Mount Kerinci. Bogor, vroeger Buitenzorg geheten, en de Borobudur ontbreken niet op het programma. De reis werd ontspannen afgesloten op het ‘godeneiland’ Bali.

Een groepje van zeven vrienden reist elk jaar naar een bijzondere verre bestemming. Bhutan kenden ze nog niet. Druk Yul, ‘het land van de draak’, zoals Bhutan door de lokale bevolking wordt genoemd, was tot 1974 nog een praktisch onbekend land. En nog steeds bezoeken slechts weinig toeristen dit land vol tradities, religies en legendes. Bhutan is zeer bergachtig met dicht beboste valleien. En in het prachtige landschap liggen imponerende ‘dzongs’, versterkte kloosterburchten, die tijdens soms uitdagende wandelingen bezocht werden!

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

germa2017_282x285.jpg
Germa
Reisorganisator sinds 1992
Favoriete vakantieregio: Namibië
De voorbereiding van een maatreis start met het stellen van heel veel vragen. Met alle antwoorden brengen we uw wensen en ideeën in kaart zodat we de reis kunnen samenstellen die perfect aansluit bij uw dromen!