050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Fly drives Cuba

Fly drive Cuba – ontdek Cuba met een huurauto

Een fly drive door Cuba is een prachtige en unieke ervaring! Met een flexibele houding en gevoel voor avontuur is dit de perfecte bestemming om met een eigen huurauto te ontdekken. Met overnachtingen op bijzondere plaatsen, zoals in de Viñales-vallei en bij de Cubanen thuis, komt u gegarandeerd thuis vol mooie verhalen. Bewonder de kleurrijke old timers in Havana, dans de Salsa in Trinidad en ontdek de roemrijke geschiedenis van Che Guevara in Santa Clara. Een fly drive door Cuba is een onvergetelijk reis vol onverwachte hoogtepunten, gaat u mee?

Maak een fly drive naar West-Cuba

In het westen van Cuba is veel te ontdekken. Uw 14-daagse fly drive West-Cuba start in het kleurrijke Havana. Oud-Havana is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en is er een start gemaakt met de restauratie van de oude binnenstad, met als resultaat een opgeknapte en kleurrijk stadsdeel met een paar indrukwekkende bezienswaardigheden, bezoekt u het Plaza de la Cathedral of neemt u liever een kijkje in de grootste sigarenfabriek van Havana: Partagás? Na een eerst kennismaking met de Cubaanse hoofdstad, rijdt u met uw huurauto naar de Viñales-vallei, een merkwaardig maar prachtig natuurgebied waar de beste tabak ter wereld wordt geteeld! Uw reis is niet compleet zonder de nodige ontspanning, dus u eindt uw fly drive in het strandparadijs Varadero. Hier kunt u genieten van de zon en het strand, zodat u volledig uitgerust weer op het vliegtuig naar huis stapt.

Verken Cuba met een huurauto

Wilt u liever heel Cuba ontdekken? Dat kan met een fly drive Onontdekt Cuba! Ook tijdens deze reis ontdekt u het westen van Cuba, maar u route is met uitgebreid met enkele stops. Na u bezoek aan de Viñales-vallei vervolgt u uw reis om de geschiedenis van Cuba te ontdekken in Matanzas en Varkensbaai, de salsa te dansen in Trinidad en het koloniale Camagüey te verkennen. Een extra stop is het charmante Sancti Spíritus, een stad met veel koloniaal erfgoed maar met een stuk minder toeristen dan in bijvoorbeeld de steden Cienfuegos en Trinidad. Een van de bijzondere bezienswaardigheden tijdens uw fly drive is het nationale park Caguanes, waar u meer dan 100 verschillende vogelsoorten kunt spotten! Of gaat u liever naar het ‘parrandas’ museum in Remedios, dat geheel geweid is aan het oudste traditionele feest in de Caribische regio? Net als tijdens een fly drive West-Cuba sluit u uw reis af met een ontspannen verblijf in Varadero!

De voordelen van een fly drive Cuba

De vrijheid om met een huurauto over de door het bijzondere landschap van Cuba te rijden is heerlijk! En dan ook graag zorgeloos, zonder dat u op uw horloge kijkt of u wel op tijd in uw volgende hotel aankomt of dat u verdwaalt door de slechte bewegwijzering. Tijdens een fly drive door Cuba van SRC Reizen kunt u juist zorgeloos genieten, want wij hebben alles al voor u geregeld! U gaat zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt uw dag zelf in, maar door de vooraf uitgestippelde route langs mooie en bijzondere plekken en het informatiepakket weet u zeker dat ontspannen op reis gaat.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een fly drive door Cuba? Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!
1. U heeft alle vrijheid om met de huurauto Cuba te ontdekken
2. De route van de fly drive is vooraf bepaald, zodat u het mooiste bezienswaardigheden van Cuba zeker niet zult missen
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, zijn voor u geregeld
4. Enkele excursies zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken
5. Uw fly drive is inclusief ondersteuning van onze vertegenwoordiger ter plaatse
6. Er is een mogelijkheid voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto
7. Als u graag nog langer van Cuba wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen

Reis door het westen van Cuba of verken het hele eiland met uw eigen huurauto en u zult zeker weten verliefd worden op dit diverse eiland. En u kunt er ook nog vanuit gaan dat uw fly drive tot in de puntjes geregeld is! Pakt u straks de huurauto om op uw tempo Cuba te ontdekken?

Boek een fly drive Cuba bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. DDeze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie naar Cuba in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een fly drive naar Cuba bij SRC Reizen. Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen met een huurauto. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!