050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Australië

Reisinformatie Australië

Australië is een land met veel reismogelijkheden: ontdek de uitgestrekte Outback bij Alice Springs, de tropische regenwouden of dwaalt u door de moderne wereldsteden Sydney en Melbourne. De natuur in Australië is onovertroffen en zo divers! Het Great Barrier Reef is wereldberoemd, maar ook het regenwoud van Kuranda en Fraser Island zijn zeer bijzonder.

Andere bezienswaardigheden van Australië zijn natuurlijk de de wereldberoemde monoliet Ayers Rock, waar u zeker van een adembenemende zonsondergang moet genieten, of andere plekken die de mystieke overlevering van de Aboriginals, de oorspronkelijke bevolking representeren, zoals bij Kings Canyon. U raakt vast en zeker verknocht aan dit land met zijn relaxte bevolking. Ga 'down under' en maak kennis met het land van de Aussies en de Aboriginals!

Wanneer u het beste dit land kunt bezoeken? Bekijk dan het advies van onze reisleiders over de beste reistijd voor Australië, en ontdek dat Australië een fantastisch vakantieland vol onbegrensde reismogelijkheden is!