050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Noord-Macedonië
Noord-Macedonië - Bergachtig hart van de Balkan

De beste reisleiders in Noord-Macedonië

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Noord-Macedonië wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Noord-Macedonië.

SRC-reisleider Bart
Bart
Reisleider sinds 2006
Bestemmingen: Rusland, de Baltische staten, Roemenië, Moldavië, Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Kroatië, Montenegro, Myanmar, Indonesië, Japan
De landen in het oosten van Europa hebben me altijd gefascineerd. Mijn vriendjes gingen met hun ouders op vakantie naar Italië of Frankrijk, maar ik wilde naar Rusland, Bulgarije, Roemenië of Hongarije.
SRC-reisleider Cees
Cees
Reisleider sinds 1999
Bestemmingen: Kroatië, Montenegro, Duitsland, Groot-Brittannië, Baltische staten, Rusland, Oostenrijk, Scandinavië
Het leuke van reizen is dat je nooit stopt met leren. Ook al reis ik vaak in bepaalde landen, ik kom ook altijd weer thuis met nieuwe wetenswaardigheden, hoe klein soms ook. Vooral historische feitjes van een land, regio of stad blijven mij fascineren.
SRC-reisleider Vasko
Vasko
Reisleider sinds 2003
Bestemmingen: Macedonië, Griekenland
Ik ben geboren in Macedonië, in de tijd van ex-Joegoslavië, maar ik ben opgegroeid in Frankrijk. In 1992 kwam ik als vluchteling vanuit de oorlog in Kroatië terecht in Nederland. Hiervoor woonde ik in Kroatië en werkte ik er als beroepsofficier voor het Joegoslavische leger. Voor mij was oorlog geen keuze, dus ik vertrok, belandde toevallig in Nederland en ben er gebleven.