050 - 3 123 123
Wij reizen veilig en verantwoord, bekijk ons coronaprotocol
In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-reis
U bent hier: Home | Onze partners

De Kunst Collega's

De Kunst Collega’s heeft als een van haar doelstellingen het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en – verzamelaars. Dat wordt gedaan door onder meer het organiseren van kunstwedstrijden en het beheren van de grootste en meest actieve kunstenaarsvereniging in Nederland (de NABK). Verder organiseren De Kunst Collega’s elk jaar weer minimaal 4 kunstbeurzen per jaar.

kunstbeurzen
De Kunst Collega's
De Kunst Collega’s heeft als een van haar doelstellingen het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en – verzamelaars!

De Kunstbeurzen voor 2019 - 2020

Annual Ducht Art Fair (ADAF)
De ADAF is de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs waar professionele beeldend kunstenaars hun werk zelf kunnen exposeren en verkopen. De ADAF vindt plaats van 11 t/m 13 oktober 2019 in het Amsterdamse World Fashion Centre
Voor meer informatie kijk op www.adaf.nl

Nationale Kunstdagen
Stichting Kunstweek organiseert in 2019 alweer de tiende editie van de Nationale Kunstdagen. De beurs vindt plaats in de centraal gelegen Beursfabriek in Nieuwegein. Er exposeren zo’n 200 kunstenaars kunst in alle vormen, kleuren en maten. Geniet van een gezellig dagje uit tussen de kunst op 9 en 10 november!
Voor meer informatie kijk op www.kunstdagen.nl

EuropArtFair
De tweede editie van deze beurs vindt plaats in de mooie industriële Gashouder op het terrein van de welbekende Westergasfabriek in onze hoofdstad, Amsterdam. Kunstenaars uit heel Europa (en zelfs daarbuiten) exposeren kunst van hoge kwaliteit van 6 t/m 8 december 2019.
Voor meer informatie kijk op www.europartfair.com

Art Arnhem
In de mooie (en dan deels gerenoveerde) Eusebiuskerk in hartje Arnhem vindt op 11 en 12 januari Art Arnhem plaats. Begin het jaar 2020 goed met een dosis kunst en geniet van de werken van enkele tientallen hooggewaardeerde kunstenaars. Daarnaast is de kerk zélf natuurlijk ook al een beetje een kunstwerk.
Voor meer informatie kijk op www.artarnhem.nl

Brabant Art Fair
Een andere kunstbeurs in een kerk is de Brabant Art Fair. Deze beurs strijkt alweer voor de derde keer neer in de Grote Kerk in het centrum van Breda. Ook in 2020 exposeren daar circa 75 kunstenaars hun werk aan de vele bezoekers. De Brabant Art Fair is geopend op zaterdag 14 en zondag 15 maart van 11.00 tot 17.30 uur.
Voor meer informatie kijk op www.brabantartfair.nl

Art Eindhoven
In het monumentale Klokgebouw (een oude Philips-fabriek) is Art Eindhoven inmiddels een vaste gast. Deze beurs richt zich met name op beginnende kunstenaars, waardoor er veel verrassende en veelzijdige kunst is te bewonderen. In samenwerking met enkele recent afgestudeerde designers van de Design Academie, is er ook een ‘Art meets Design’ gedeelte waar enkele designstukken te zien zijn. Art Eindhoven is op 18 en 19 april 2020 te bezoeken.
Voor meer informatie kijk op www.arteindhoven.nl