050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Onze partners

De Kunst Collega's

De Kunst Collega’s heeft als een van haar doelstellingen het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en – verzamelaars. Dat wordt gedaan door onder meer het organiseren van kunstwedstrijden en het beheren van de grootste en meest actieve kunstenaarsvereniging in Nederland (de NABK). Verder organiseren De Kunst Collega’s elk jaar weer minimaal 4 kunstbeurzen per jaar.

kunstbeurzen
De Kunst Collega's
De Kunst Collega’s heeft als een van haar doelstellingen het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en – verzamelaars!

De Kunstbeurzen voor 2020 - 2021

Annual Ducht Art Fair (ADAF)
De ADAF is de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs waar professionele beeldend kunstenaars hun werk zelf kunnen exposeren en verkopen. De jubileumeditie van de ADAF vindt plaats op 10 en 11 oktober in het Amsterdamse World Fashion Centre.
Voor meer informatie kijk op www.adaf.nl

EuropArtFair
Deze grote internationale kunstbeurs vindt plaats in de mooie industriële Gashouder op het terrein van de welbekende Westergas in onze hoofdstad, Amsterdam. Kunstenaars uit heel Europa (en zelfs daarbuiten) exposeren kunst van hoge kwaliteit van 5 t/m 7 februari 2021.
Voor meer informatie kijk op www.europartfair.com

Art Arnhem
In de mooie (en compleet gerenoveerde) Eusebiuskerk in hartje Arnhem vindt op 28 en 29 november Art Arnhem plaats. Eindig het jaar 2020 goed met een dosis kunst en geniet van de werken van enkele tientallen hooggewaardeerde kunstenaars. Daarnaast is de kerk zélf natuurlijk ook al een beetje een kunstwerk.
Voor meer informatie kijk op www.artarnhem.nl

Brabant Art Fair
Een andere kunstbeurs in een kerk is de Brabant Art Fair. Deze beurs strijkt alweer voor de vijfde keer neer in de Grote Kerk in het centrum van Breda. Ook in 2021 exposeren daar circa 75 kunstenaars hun werk aan de vele bezoekers. De Brabant Art Fair is geopend op zaterdag 13 en zondag 14 maart van 11.00 tot 17.30 uur.
Voor meer informatie kijk op www.brabantartfair.nl

Art Eindhoven
In het monumentale Klokgebouw (een oude Philips-fabriek) is Art Eindhoven inmiddels een vaste gast. Art Eindhoven biedt een mooie gelegenheid voor professionele kunstenaars om hun werk rechtstreek te verkopen aan kunstliefhebbers. Alle kunstenaars die exposeren op Art Eindhoven zijn door een vakjury geselecteerd. Art Eindhoven vindt in 2021 plaats op 17 en 18 april.
Voor meer informatie kijk op www.arteindhoven.nl