050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Onze partners
Trotse partner van Eye Filmmuseum+
Eye is schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van de film en de kunst van het bewegend beeld. Eye Filmmuseum in een iconisch gebouw aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan veertigduizend films uit alle genres: een fraaie staalkaart van de filmgeschiedenis, van klassiekers en kaskrakers tot cultfilms. Voor jong en oud, filmliefhebber en -professional: vanuit steeds veranderend perspectief belicht Eye de film als kunst, amusement en deel van de digitale beeldcultuur. Jaarlijks bezoeken meer dan 750.000 mensen Eye om ‘anders te leren kijken’.

Eye volgt de actualiteit op de voet met filmprogramma’s, tentoonstellingen en evenementen. Iedere dag staat het museumgebouw vanaf tien uur open voor iedereen die in film- en filmcultuur is geïnteresseerd. Het museum bestaat uit vier zalen, een expositieruimte, een educatieve verdieping, een shop en een bar-restaurant. Op de benedenverdieping van Eye, het Panorama, is een vaste presentatie te zien met filmapparaten die belangrijke momenten in de geschiedenis van de cinema markeren.

SRC Reizen is sinds 1 januari 2019 trotse partner van het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor begunstigers, sponsoren en vrienden van het museum.
Tentoonstelling(en) in Eye Filmmuseum+
Bent u benieuwd naar de huidige tentoonstelling(en) in Eye? Kijk dan op de website van Eye Filmmuseum.