050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam was een dependance van de Hermitage in Sint Petersburg, maar door de oorlog in Oekraïne heeft het museum op donderdag 3 maart 2022 besloten de banden met het State Hermitage Museum te verbreken. Het museum aan de Amstel bezint zich nu op haar toekomst voor de lange termijn.

Love Stories - Kunst, passie & tragedie
Love Stories - Kunst, passie & tragedie
Tot en met 8 januari 2023
Ontdek meer dan 100 portretten uit de National Portrait Gallery, London!

Love Stories - Kunst, passie & tragedie

Love Stories – Kunst, passie & tragedie bestaat uit meer dan honderd portretten over liefde, passie en tragedie van de late 16e eeuw tot nu. Aan de tentoonstelling van de National Portrait Gallery, London wordt in samenwerking met de Dutch National Portrait Gallery ook een selectie Nederlandse portretten toegevoegd. Vanaf zaterdag 17 september 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 zijn meer dan honderd portretten over liefde, passie en tragedie op unieke wijze bij de Hermitage Amsterdam samengebracht. Van zestiende-eeuwse schilderijen tot hedendaagse fotografie van de hand van beroemde kunstenaars als Anthony van Dyck, Lee Miller en Annie Leibovitz. De kern wordt gevormd door een reeks real-life love stories over de liefde in al haar vormen. Van romantische liefde tot de obsessie van kunstenaars voor hun muze en van liefdestragedies tot de liefde die tegen alle verwachtingen in overwint.

Reispartner van de Hermitage

SRC Reizen is de officiële reispartner van Hermitage Amsterdam! De prachtige tentoonstellingen geven, net als onze reizen, een brede blik op de wereld. Ze inspireren ons om prachtige themareizen te ontwikkelen, die net zo cultuurrijk zijn als de exposities.