050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Antoon

SRC-Reisleider Antoon

Engeland is eigenlijk één groot openluchtmuseum. Want ga maar na: waar ter wereld zijn er nu zo veel landhuizen, vaak nog met hun oorspronkelijke inrichting en al sinds eeuwen in handen van dezelfde familie? Of denk aan al die prachtige gotische kathedralen, voor ons heel herkenbaar, maar ook net weer anders, typisch Engels.

Maar ook uit hele kleine, alledaagse zaken blijkt openluchtmuseum-karakter: wees niet verbaasd dat een brievenbus zomaar is geplaatst in de tijd dat Victoria nog koningin was – en zij is toch echt al in 1901 overleden. Maar Engeland is meer dan alleen cultuur gelet op de witte krijtrotsen van Dover, de ruige rotskust van Cornwall en de vele nationale parken. Kortom: er valt genoeg moois te ontdekken in dit prachtige land waar ik al jaren met veel plezier kom en het is mij een voorrecht om u daarmee kennis te mogen laten maken!

Bestemmingen: Groot-Brittannië, Duitsland, Polen

Antoon
Reisleider sinds 2002

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzigingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Antoon

Schlager: volksmuziek uit Duitsland
Door reisleider Antoon | 18-02-2021
Veel landen hebben hun eigen muziek. Denk aan de flamenco in Spanje, de typisch Franse chansons in Frankrijk en natuurlijk onze eigen Nederlandse smartlappen. De bekendste vorm...