050 - 3 123 123
Wij reizen veilig en verantwoord, bekijk ons coronaprotocol
In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-reis
U bent hier: Home | Stephan

SRC-Reisleider Stephan

Na dertig jaren management in het bedrijfsleven, vond ik het in 2016 tijd worden om meer tijd en invulling te geven aan een andere ervaring en passie: reizen. Want wat is er nou mooier dan je eigen enthousiasme delen met anderen? In het reisaanbod en de insteek van de groepsreizen van SRC vind ik veel mijn eigen interesses terug; het ontdekken van landen, steden, geschiedenis, beeldende kunst, muziek…

Reizen door mooie natuur en stedenschoon. Nieuwe plekken tonen en ontdekken die weer tot een volgende inspiratie leiden. Met herinneringen het leven verdiepen en verrijken. Want zelfs als fotograaf moet ik bekennen; de mooiste foto in zo’n reis blijft de herinnering!

Tijdens een reis door Spanje in de jaren ’80 werd mijn ‘innerlijke snaar’ stevig geraakt door de cultuur, natuur, geschiedenis, mensen en muziek van de vele fascinerende Spanjes. Het is dus niet voor niets dat ik dit land elk jaar opnieuw in alle hoeken en gaten inadem en er graag veel over vertel. Elke reis daagt me weer uit om er met de gasten iets moois van te maken. Genieten dus, in Spanje of in een andere bestemming die meer dan een indruk achterlaat. Op een ontspannen en inspirerende wijze de ‘slingers’ ophangen, daar ga ik voor. Het leven is immers te kort om slechte wijn te drinken! Gaat u mee?

Bestemmingen: Spanje, Canada, Duitsland, Kroatië, Baltische staten

Stephan
Reisleider sinds 2017

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzigingen in de reisplanning zijn voorbehouden.