050 - 3 123 123
de beste reisleiders
de mooiste reisroutes
veel inclusief in de reis
100% CO₂-compensatie
tevreden reizigers: 8.8
U bent hier: Home | Stephan

SRC-Reisleider Stephan

Na dertig jaren management in het bedrijfsleven, vond ik het in 2016 tijd worden om meer tijd en invulling te geven aan een andere ervaring en passie: reizen. Ik heb veel binnen Europa gereisd, maar ook daarbuiten. Ik wil graag de wereld ontdekken met inhoud en bezieling, hetgeen ik terugvind in het programma en de insteek waarmee SRC mooie en interessante groepsreizen samenstelt.

In deze reizen brengen onder andere de culturele uitingen van vroeger en nu, vaak overweldigend mooie natuur, gastvrije mensen, inspirerende ontmoetingen en fraaie zonsondergangen, letterlijk en figuurlijk weer een andere kijk op de wereld. Reizen die met nieuwe herinneringen het leven verrijken! En als fotograaf moet ik bekennen; de mooiste foto blijft de herinnering.

Tijdens een reis door Spanje in 1986 werd mijn ‘innerlijke snaar’ stevig geraakt door de cultuur, natuur, geschiedenis, mensen, muziek en sfeer van de vele verschillende en fascinerende Spanjes. Het is dus niet voor niets dat ik dit land elk jaar opnieuw in alle hoeken en gaten inadem en mijn enthousiasme graag met anderen deel. Elke reis daagt me weer uit om er met de groep iets moois van te gaan maken. Genieten in Spanje of in een andere bestemming die meer dan een indruk achterlaat. Op een inspirerende wijze tijdens de reis de ‘slingers’ ophangen, daar ga ik voor. Het leven is immers te kort om slechte wijn te drinken!

Bestemmingen: Spanje, Canada, Duitsland, Kroatië

Stephan
Reisleider sinds 2017

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzigingen in de reisplanning zijn voorbehouden.