050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Bosnië-Herzegovina

Reisinformatie Bosnië-Herzegovina

Bosnië-Herzegovina is een lappendeken van volkeren en religies: hier gaan de oriëntaalse en Europese cultuur naadloos in elkaar over. De Romeinse, Byzantijnse, Slavische, Osmaanse, Habsburgse en joodse culturen overlapten elkaar en volgden elkaar in de loop van de eeuwen op.

Deze roerige geschiedenis heeft zijn prachtige sporen nagelaten in de architectuur, muziek en keuken van het land. Bosnië-Herzegovina is eind vorige eeuw vaak vooral in verband gebracht met oorlog en ellende. Geheel onterecht, want dit prachtige land heeft veel te bieden! Meren, rivieren, steden en hoge bergen zorgen voor een afwisselend land waarin voor elke reiziger iets te vinden is.

De gastvrije en openhartige bevolking is trots op haar veelzijdige identiteit en laat bezoekers graag kennismaken met de rijke tradities en bijzondere bezienswaardigheden van Bosnië-Herzegovina! Dus laat u inspireren door haar must sees, bekijk het advies van onze reisleiders over de beste reistijd voor Bosnië-Herzegovina, en ontdek dit prachtige land in voormalige Joegoslavië.