050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Estland

Reisinformatie Estland

Estland is de meest noordelijke van de drie Baltische staten. Een bezoek aan dit land zorgt voor een hoop indrukken! In het oude centrum van de hoofdstad Tallinn lijkt het of u terug in de tijd gaat. De oude Hanzestad is een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa, met beeldschone pleintjes, smalle kronkelstraatjes en oude stadsmuren. Het culturele erfgoed van Tallinn doet absoluut niet onder voor dat van andere Europese hoofdsteden! En met de opening van het KUMU-kunstmuseum in 2006 kunt u in Tallinn nu ook de prachtige Estse kunst ontdekken.

Maar ook het Estlandse landschap is prachtig en afwisselend, met ongerepte stranden, schilderachtige vissersdorpjes en indrukwekkende wouden. Meer dan veertig procent van het landoppervlak bestaat uit bos. In de prachtige natuurgebieden komt u watervallen, meren en beekjes tegen. In het mooie Lahemaa nationaal park kunt u de intieme vissersdorpjes Kasmu en Voru bezoeken. En in de gezellige kustplaats Pärnu kunt u ook de Oostzee-cultuur bewonderen. Volop redenen dus om Estland met een bezoek te vereren, dus laat u inspireren door de bezienswaardigheden van Estland.

Bent u benieuwd wanneer u Estland het beste kunt bezoeken? Bekijk dan wat de beste reistijd naar Estland is als u op vakantie wilt naar dit mooie land van de Baltische staten. Lees ook de praktische informatie, zodat u vervolgens optimaal kunt genieten van de schoonheid van het relatief onbekende, maar zeer indrukwekkende en veelzijdige Estland!