050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Kaapverdië

Reisadvies Kaapverdië

Veiligheid op Kaapverdië

In het algemeen zult u zich in Kaapverdië zeer veilig voelen, niemand zal u lastig vallen en ook ’s avonds kunt u gerust over straat lopen. São Vicente stond lange tijd bekend om zijn vele bedelaars en zakkenrollers, met name kleine kinderen werden hiervoor ingezet, maar de laatste jaren is hier verbetering in aangebracht. Vooral ’s avonds kunt u beter niet in bepaalde wijken van São Vicente rondlopen. Uw reisleider zal u zeggen waar dit het geval is.

Gezien bovenstaande raden wij u aan om tijdens uw vakantie in Kaapverdië zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. Dure sieraden en horloges kunt u beter thuis laten. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen.

Actueel reisadvies voor Kaapverdië

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Kaapverdië te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Kaapverdië, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Kaapverdië op nederlandwereldwijd.nl. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.