050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken
U bent hier: Home | Kaapverdië
Kaapverdië - Tropisch en groen

Reisadvies Kaapverdië

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

Bekijk alle informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie.

Wilt u meer informatie over het huidige reisadvies van de overheid t.a.v. een vakantie in het buitenland, kijk dan op nederlandwereldwijd.nl.

Wilt u ook in deze tijd af en toe even wegdromen naar een mooi vakantieland, gewoon vanuit huis? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks reisinspiratie voor thuis. Met virtuele tours en stadswandelingen, lees-, kijk- en luistertips, blogs van onze reisleiders en heerlijke internationale recepten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Veiligheid op Kaapverdië

In het algemeen zult u zich in Kaapverdië zeer veilig voelen, niemand zal u lastig vallen en ook ’s avonds kunt u gerust over straat lopen. São Vicente stond lange tijd bekend om zijn vele bedelaars en zakkenrollers, met name kleine kinderen werden hiervoor ingezet, maar de laatste jaren is hier verbetering in aangebracht. Vooral ’s avonds kunt u beter niet in bepaalde wijken van São Vicente rondlopen. Uw reisleider zal u zeggen waar dit het geval is.

Gezien bovenstaande raden wij u aan om tijdens uw vakantie in Kaapverdië zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. Dure sieraden en horloges kunt u beter thuis laten. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen.

Actueel reisadvies voor Kaapverdië

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Kaapverdië te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Kaapverdië, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Kaapverdië op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.