050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Kaapverdië
Kaapverdië - Tropisch en groen

De beste reisleiders in Kaapverdië

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Kaapverdië wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Kaapverdië.

Reisleider Frits van Norden
Frits van Norden
Reisleider sinds 2006
Bestemmingen: Duitsland, Groot-Brittannië, Rusland, de Baltische staten, Scandinavië, Ierland, Amerika, Vietnam en Azië
Azië is voor mij het continent waar ik mij het meest thuis voel. Naast China maak ik veel reizen naar Vietnam en Cambodja. Iedere keer als ik een reis naar dit continent begeleid, heb ik als doel een beetje van mijn liefde voor die landen over te brengen op mijn gasten.
SRC-reisleidster Hilde Geelen
Hilde Geelen
Reisleidster sinds 2000
Bestemmingen: Portugal, Spanje
Iedere reis is een verrassing, en reizen werkt verslavend. Dat is mijn ervaring na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als reisleidster voor SRC. Ik heb veel verschillende reizen begeleid, van Portugal tot Peru en van Ierland tot Spanje. Ieder land heeft zo zijn geheimen en eigenaardigheden.
SRC-reisleider Jurriaan van Kranendonk
Jurriaan van Kranendonk
Reisleider sinds 2013
Bestemmingen: Portugal, Kaapverdische eilanden
Onze huwelijksreis bracht ons in Portugal, naar Porto en het noorden, waar mijn schoonfamilie jarenlang had gewoond en wat voor mijn vrouw haar 'moederland' is. Ik was al verliefd op mijn vrouw, nu werd ik ook verliefd op dit land, op zijn verborgen historische schoonheid in steden als Porto, Guimarães, Braga, Coimbra en Lissabon.
Reisleidster Marlies Korthof
Marlies Korthof
Reisleidster sinds 2000
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Cuba, Sri Lanka
Mijn liefde voor Spanje is door een (gelukkig) toeval ontstaan! Als alternatief na een geannuleerde reis koos ik er destijds spontaan voor om mee te gaan naar Andalusië. Sinds die keuze in de jaren ’80 ben ik verknocht aan Spanje en alles wat met Spanje te maken heeft.
Reisleidster Qurina Dijkstra
Qurina Dijkstra
Reisleidster sinds 2011
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Cuba, Argentinië, Chili
Als rechtgeaarde Friezin vraag ik me nog steeds af waar de enorme liefde voor Spanje vandaan komt, waar ik nu toch al 18 jaar woon. Hoe het is begonnen weet ik wel: tijdens mijn studie mocht ik met een reisbeurs naar Spanje.