050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Mexico
Kleurrijk Mexico: Maya's, tempels en klederdracht

Reisadvies Mexico

Veiligheid in Mexico

Wij raden aan om gebruik te maken van de kluisjes bij de receptie van uw hotel, om uw waardevolle zaken zoals sieraden en reispapieren in op te bergen. Geld en creditcards kunt u het beste onder uw kleding dragen, door bijvoorbeeld een ‘moneybelt’ te gebruiken. Laat persoonlijke eigendommen nooit onbeheerd, ook niet in de hotellobby of tijdens een stop in de bus. Op plaatsen waar veel mensen samen komen, zoals een markt of metro- en busstations dient u extra uit te kijken voor zakkenrollers. Het is heel verstandig om een kopie te maken van uw paspoort en rijbewijs, en deze apart van de originelen te bewaren. Dit maakt het veel makkelijker een laissez-passer te verkrijgen, indien u uw paspoort kwijt raakt.

Ook moet u goed opletten dat u uw visum dat u bij aankomst op de luchthaven van de migratiedienst heeft gekregen, niet verliest. Dit moet bij het paspoort bewaard worden, en u dient deze te overhandigen bij het inchecken voor de terugvlucht. Vermissing van dit kaartje veroorzaakt vertraging en een boete!

Actueel reisadvies voor Mexico

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Mexico te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Mexico, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Mexico op nederlandwereldwijd.nl. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.