050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Mexico

De beste reisleiders in Mexico

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Mexico wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Mexico.

SRC-reisleidster Ellen
Ellen
Reisleidster sinds 2007
Bestemmingen: Mexico, Belize, Guatemala, Panama, Costa Rica
Betrouwbare bronnen (mijn ouders) vermelden, dat ik op mijn 7e al wist dat ik ‘later’ reisleidster ging worden. En inderdaad ben ik vers na mijn opleiding het toerisme ingedoken, om er vervolgens nooit meer uit te komen.
SRC-reisleidster Christine
Christine
Reisleidster sinds 2009
Bestemmingen: Colombia, Mexico
Hoewel ik ben geboren in Antwerpen, woon ik al sinds 2000 in Mexico. Mijn thuis staat in Las Casas in de deelstaat Chiapas in het zuidoosten van Mexico, tegen de grens met Guatemala. Ik heb mijn hart verloren aan al die Latijns-Amerikaanse landen waar ik al vanaf 1996 in werk voor verschillende touroperators. Vanaf dit jaar mag ik weer voor SRC Reizen op pad om u mijn liefde voor Colombia en Mexico te laten zien.