050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Mexico

Reisinformatie Mexico

In Mexico vindt u de historische erfenis van verschillende indiaanse culturen. Olmeken, Mixteken, Tolteken, Azteken en Maya’s hebben een schat aan cultuur nagelaten. In het land van de taco’s, tequila en mariachi gaan tradities hand in hand met het moderne leven. De grootste stad ter wereld, Mexico City, is gebouwd op de ruïnes van Tenochtitlán, eens de hoofdstad van het machtige rijk van de Azteken.

In karakteristieke plaatsjes als San Juan Chamula en San Cristobal loopt de indianenbevolking nog in traditionele klederdracht en de houden de inwoners vast aan hun rituelen. Schitterende koloniale steden als Mérida, Villahermosa en Oaxaca herinneren aan de grootsheid van het Spaanse rijk en de indrukwekkende tempelcomplexen van de Maya’s, zoals Palenque, Chichen Itzá en Tulum, getuigen van de voormalige aanwezigheid van een van de grootste oude beschavingen.

Mexico laat een onuitwisbare indruk op u achter! Dus haal uw reisinspiratie uit de bezienswaardigheden van Mexico en lees de handige tips van onze reisleiders met de praktische informatie over Mexico. Wie weet beklimt u dan binnenkort een van de Mayatempels!