050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Panama

Reisinformatie Panama

Overvloed aan natuurschoon
Op de kaart lijkt Panama eigenlijk niet meer dan een streepje tussen de beide Amerikaanse continenten. Maar, behalve het wereldberoemde Panamakanaal, de verbinding tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan die in 1914 is voltooid, biedt Panama een fascinerende cultuur en een prachtige natuur.

Door de lange kustlijnen beschikt Panama over veel mooie zandstranden en verschillende prachtige eilandengroepen. Bocas del Toro is een van de bekendste bezienswaardigheden van Panama. Deze archipel bestaat uit 350 eilanden met een prachtige kleurrijke flora en fauna, zowel op het land als onder water.

Maar ook de nevelwouden van Panama, waarin u bijzondere vogelsoorten kunt zien, zijn beroemd om hun magnifieke natuurschoon. De oorspronkelijke indianenbevolking leefde voornamelijk van de visvangst. Zo kreeg het land zijn naam: ‘Panama’ betekent ‘overvloed aan vis’. De vis kunt u nog steeds proeven, maar u zult vooral genieten van het adembenemende natuurschoon! Wanneer u dat het beste kunt doen? Onze reisleiders kunnen u alles vertellen over de beste reistijd naar Panama. Laat u overdonderen door dit mooie Midden-Amerikaanse land!