050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Panama
Panama - Overvloed aan natuurschoon

De beste reisleiders in Panama

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Panama wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Panama.

Reisleidster Ellen Paap
Ellen Paap
Reisleidster sinds 2007
Bestemmingen: Mexico, Belize, Guatemala, Panama, Costa Rica
Betrouwbare bronnen (mijn ouders) vermelden, dat ik op mijn 7de al wist dat ik ‘later’ reisleidster ging worden. En inderdaad ben ik vers na mijn opleiding het toerisme ingedoken, om er vervolgens nooit meer uit te komen.
Reisleider Pieter Dercksen
Pieter Dercksen
Reisleider sinds 2010
Bestemmingen: Costa Rica, Panama, Nicaragua
Costa Rica is voor mij al meer dan 30 jaar mijn thuis. Mijn langdurige lokale en regionale werkervaring op het gebied van geologie, bodem, water, natuur en cultuur heb ik met groot plezier en interesse kunnen laten samengaan met mijn eeuwige wens: het overbrengen van mijn ervaringen in dit prachtige land aan anderen. Daarom ben ik ongeveer 10 jaar geleden reisleider geworden, vanaf 2010 voor SRC Reizen.
Reisleider Bertus Breuker
Bertus Breuker
Reisleider sinds 2003
Bestemmingen: Costa Rica, Panama, Nicaragua
Bij Costa Rica moet je gelijk denken aan een een natuurbestemming. Samen met de buurlanden Panama en Nicaragua zijn deze drie landen al 20 jaar mijn werkgebied als officiële reisgids, de laatste 15 jaar ook werkzaam voor SRC. Ik probeer deze uitzonderlijke landen voor de bezoekers nog meer te doen leven. Mijn opleiding aan de landbouwuniversiteit van Wageningen komt mij daarbij natuurlijk zeer goed van pas.