050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Costa Rica

De beste reisleiders in Costa Rica

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Costa Rica wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Costa Rica.

Reisleider Pieter
Pieter
Reisleider sinds 2010
Bestemmingen: Costa Rica, Panama, Nicaragua
Costa Rica is voor mij al meer dan 30 jaar mijn thuis. Mijn langdurige lokale en regionale werkervaring op het gebied van geologie, bodem, water, natuur en cultuur heb ik met groot plezier en interesse kunnen laten samengaan met mijn eeuwige wens: het overbrengen van mijn ervaringen in dit prachtige land aan anderen. Daarom ben ik ongeveer 10 jaar geleden reisleider geworden, vanaf 2010 voor SRC Reizen.
SRC-Reisleider Bertus
Bertus
Reisleider sinds 2003
Bestemmingen: Costa Rica, Panama, Nicaragua
Bij Costa Rica moet je gelijk denken aan een een natuurbestemming. Samen met de buurlanden Panama en Nicaragua zijn deze drie landen al 20 jaar mijn werkgebied als officiële reisgids, de laatste 15 jaar ook werkzaam voor SRC. Ik probeer deze uitzonderlijke landen voor de bezoekers nog meer te doen leven. Mijn opleiding aan de landbouwuniversiteit van Wageningen komt mij daarbij natuurlijk zeer goed van pas.
Reisleider Vincent
Vincent
Reisleider sinds 2007
Bestemmingen: Costa Rica
Oorspronkelijk kom ik uit Brabant, maar al sinds 1999 ben ik woonachtig in Costa Rica. Ik heb hier gewerkt als hotelmanager en leid als tourleader al jaren groepen rond. De natuur, het leefritme en de vriendelijkheid van de bevolking zijn wat Costa Rica voor mij zo aantrekkelijk maakt!