050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Denemarken

Beste reistijd Denemarken

Wat is de meest geschikte reisperiode voor een reis naar Denemarken? Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat het antwoord afhangt van uw wensen en uw vakantie-agenda.

Beste reisperiode

Hieronder vindt u meer informatie over de beste reistijd voor Denemarken per seizoen / periode, waarbij we proberen rekening te houden met zaken als de temperatuur, flora, fauna en de eventuele drukte bij bezienswaardigheden. Deze zaken kunnen namelijk ook van invloed zijn op uw keuze. Elk seizoen heeft zijn charme, waarbij u de voor- en nadelen moet afwegen tegenover uw vakantieplanning.

Het advies van onze reisleiders:

Mei, juni, juli, augustus en september
Dit is de beste tijd om naar Denemarken te reizen. Het weer in Denemarken kan in de lente- en zomermaanden net zo wisselend zijn als bij ons in Nederland: u kunt prachtig zonnig warm weer hebben, maar het kan ook regenen en de temperaturen kunnen laag zijn.

Oktober, november, december, maart en april
Omdat de temperaturen in de herfst-, winter en eerste lentemaanden nog vrij laag kunnen zijn, zijn dit minder geschikte maanden om naar Denemarken te reizen. De adventsperiode is wel een erg leuke tijd om Kopenhagen te bezoeken.