U bent hier: Home | Griekenland
Griekenland - Tussen mythe en werkelijkheid

De beste reisleiders

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Griekenland wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Griekenland.

Reisleidster Claudia Vosman
Claudia Vosman
Reisleidster sinds 2001
Bestemmingen: Marokko, Griekenland, Oman, Iran, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Finland, Ierland, China, Indonesië
Sinds 2001 ben ik werkzaam voor SRC Reizen. In eerste instantie werd ik aangenomen om reizen door Turkije te begeleiden. Mijn half-Turkse afkomst en mijn studie Turkse Talen en Culturen kwamen mij daarbij goed van pas.
Reisleidster Astrid Schalke
Astrid Schalke
Reisleidster sinds 1996
Bestemmingen: Griekenland, Schotland, Italië, Kroatië
De eerste keer dat ik voet zette op Griekse bodem, werd ik getroffen door het prachtige decor van machtige bergen, zilveren olijfboomgaarden en de turkooisblauwe zee. Ik voelde me meteen thuis en op mijn plek.
Reisleidster Helma Renes
Helma Renes
Reisleidster sinds 1997
Bestemmingen: Griekenland
Tijdens de middelbare school werd mijn belangstelling reeds gewekt voor oude wereldbeschavingen, vooral de oudste Europese beschaving boeide me enorm. Ik greep dan ook de eerste gelegenheid aan om 'in de voetsporen van Pausanias' op onderzoek uit te gaan in Hellas.
Reisleidster Ineke van Wijhe
Ineke van Wijhe
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Griekenland
Sinds ik met mijn gezin voor de eerste keer in Griekenland kwam, zo’n twintig jaar geleden, ben ik verliefd op dit land. De boeiende cultuur, de mooie natuur en de gastvrije, vriendelijke bevolking maakten een grote indruk op mij.
Reisleidster Maaike Raduzzi
Maaike Raduzzi
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Italië, Duitsland, Griekenland
Dat mijn moeder in Italië enkele verre familieleden had, vond ik lange tijd niet bijzonder interessant. Maar toen ik met de studie Kunstgeschiedenis begon, werd ik gegrepen door de Italiaanse kunstenaars en renaissance-denkers. En door het gevarieerde landschap, het uiterlijk vertoon, de nadruk op schoonheid en passie.
Reisleider Ronald van der Werff
Ronald van der Werff
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Spanje, Portugal, Marokko, Griekenland
Als men mij zo’n 19 jaar geleden had verteld dat ik rond de wereld zou reizen naar de mooiste landen en om interessante verhalen te vertellen over vergane koninkrijken; de wereld te ontdekken vanaf de Nijl of de Amazone, met enthousiaste gezelschappen met wie je onvergetelijke momenten deelt…
Reisleider Arjiris Angelou
Arjiris Angelou
Reisleider sinds 2000
Bestemmingen: Griekenland
Na 30 jaar in het vak blijf ik het nog steeds spannend vinden om mijn land te presenteren. Het is dat Griekenland zo rijk aan cultuur is dat één leven niet lang genoeg is om zijn geschiedenis te leren kennen.
Reisleider Steven Bastmeijer
Steven Bastmeijer
Reisleider sinds 2004
Bestemmingen:Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Griekenland, Rusland, Amerika
Het liefst ben ik elke dag van de week en het hele jaar door op pad om mijn gasten het mooiste van de wereld te laten zien! Ik geniet zelf volop van de Italiaanse steden vol kunst, de musea van Duitsland en de paleizen van de Russische tsaren. Die liefde draag ik maar wat graag over op mijn gasten!
Reisleidster Jessy van de Ven
Jessy van de Ven
Reisleidster sinds 2017
Bestemmingen: Italië, Griekenland
Roma non basta una vita, zegt men wel eens: Voor Rome is een leven niet genoeg. In elke hoek en in elk steegje vind je iets nieuws. Ook wanneer je er, net zoals ik, heel wat van je dagen gesleten hebt. In het Italiaans verwijst het woord storia naar zowel geschiedenis als verhalen; prachtig vind ik dat.
Reisleidster Wendy Fossen
Wendy Fossen
Reisleidster sinds 2008
Bestemmingen: Italië, Griekenland, Duitsland, Oostenrijk
De liefde voor kunst en cultuur is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind wilde ik altijd graag archeologie studeren, omdat ik door mijn ouders werd meegesleept langs de opgravingen van onder andere Pompeï, Rome en Mycene. Italië heeft mijn hart destijds gestolen en het liefst breng ik mijn eigen vakanties hier door.