050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Guatemala

Reisinformatie Guatemala

Guatemala staat garant voor een kleurrijke ontdekkingstocht. Overal vindt u er sporen van de vroegere Mayacultuur. Ruïnes van tempels en piramides hebben de tand des tijds doorstaan, dankzij de bescherming van de dichte jungle. De afstammelingen van de Maya’s leven nog volgens eeuwenoude tradities en dragen prachtig gekleurde klederdracht.

De voormalige hoofdstad Antigua is een van de oudste steden van Latijns-Amerika, met kerken en gebouwen uit de 16e eeuw. De markt in Chichicastenango is letterlijk een zee van bonte kleuren. Alle handwerkproducten uit de hooglanden zijn op deze levendige markt te koop. Het landschap is even kleurrijk en afwisselend, met tropisch regenwoud, ruige bergen, hooggelegen meren en vulkanen. De quetzal, een kleurrijke vogel met een prachtige staart, is dan ook terecht het nationale symbool.

Een bezoek aan dit 'land van de eeuwige lente’ is een onvergetelijke ervaring! Dus laat u inspireren door de bezienswaardigheden van Guatemala, bekijk het advies van onze reisleiders over de beste reistijd en grijp uw kans om dit kleurrijke land te ontdekken!