050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Hongarije

De beste reisleiders in Hongarije

Uw culturele groepsreis naar al die prachtige, cultuurrijke bezienswaardigheden in Hongarije wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Benieuwd met welke reisleider u straks wellicht uw culturele groepsreis gaat maken? Maak hieronder kennis met de reisleiders die u kunt ontmoeten op uw reis naar Hongarije.

SRC-reisleidster Elisabeth
Elisabeth
Reisleidster sinds 1991
Bestemmingen: Hongarije, Tsjechië, Polen
Boedapest is echt ’mijn stad’! Als sinds 1999 leid ik hier met veel liefde SRC-groepen rond. Het meest fascinerende vind ik de twee gezichten van de stad: het heuvelachtige Buda met sprookjesachtige gebouwen staat in mooi contrast met het bruisende Pest, waar het spannende stadsleven u tegemoet komt.
Reisleidster Gabriëlla
Gabriëlla
Reisleidster sinds 1985
Bestemmingen: Hongarije, Polen, Tsjechië
Ik werk sinds 1985 als reisleidster voor SRC (durf het haast niet uit te spreken), toen het IJzeren Gordijn nog als een onneembare vesting overeind stond. Ondanks de grauwheid van de communistische periode kon in al laten zien hoe mooi Hongarije en in het bijzonder Boedapest was.
SRC-reisleidster Gyöngyi
Gyöngyi
Reisleidster sinds 2011
Bestemmingen: Hongarije
Ik ben in Boedapest geboren en getogen. Ik was 9 jaar oud toen ik besloot dat ik reisleidster wilde worden en zodoende heb ik mijn studies in vreemde talen gevolgd. In 1991 ben ik afgestudeerd als officiële reisleidster met vergunning en startte ik met werken. Mijn beroep is altijd mijn droom geweest. Met mijn enthousiasme laat ik u op een leuke manier kennismaken met Boedapest. Mijn doelen? Kwaliteit en tevredenheid!