050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Laos

Reisinformatie Laos

Laos was ooit bekend als het koninkrijk van de miljoen olifanten. Helaas is het aantal olifanten drastisch afgenomen, en ook is Laos geen koninkrijk meer. Dat betekent natuurlijk niet dat er niet heel veel te ontdekken valt. Laos is een paradijs voor de liefhebber van Azië! Ongerept oerwoud met indrukwekkende watervallen, grillig karstgebergte en het grootse Mekong-rivier: de natuur is hier nog zó ongerept, dat Laos van alle landen in Zuidoost-Azië als het meest puur wordt gezien. En in dit fraaie decor vind u bijzondere boeddhistische tempels, authentieke bergdorpjes, charmante Frans-koloniale steden en een vriendelijke, gastvrije bevolking!

Sinds het begin van de 21e eeuw heeft Laos zich opengesteld voor reizigers. In vergelijking echter met de buurlanden Thailand en Myanmar is Laos een puur en onontdekt paradijs voor fijnproevers. Alles in Laos gaat gepaard met een serene rust die als een warme deken over het land ligt. De diverse landschappen zijn als een droom: adembenemende uitzichten over de bergen, eindeloze vergezicht, de tropische jungle en de vele rijstvelden zijn oogverblindend mooi. Rivieren kronkelen door het regenwoud en langs plantages, met natuurlijk de machtige Mekong als hoofdader. En aan deze rivier liggen de twee belangrijkste steden van Laos, de oude koninklijke hoofdstad Luang Prabang en Vientiane, de rustige nieuwe hoofdstad. In deze twee steden bewondert u de mooiste boeddhistische tempels, oude monumenten en natuurlijk ook het moderne Laos. Bent u benieuwd wat voor moois u allemaal in Laos kunt bewonderen? Ontdek dan alle bezienswaardigheden van Laos.

Een vakantie naar Laos is prachtig en een indrukwekkend avontuur! Wanneer u dat het beste kunt doen? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd naar Laos is. Maakt u zich al op voor een onvergetelijke reis?