050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Letland

Reisinformatie Letland

De Baltische staten worden vaak in één adem genoemd. Maar: elk land heeft zijn eigen taal, tradities en karakter. ‘Letland is het land dat zingt’, zeggen de Letten, ‘en het zijn niet alleen de mensen die muziek maken.’ Het hele land is een symfonie van prachtige beelden en geluiden. Volgens de Letten is er iets magisch aan hun land.

In de ongerepte bossen hoort u het concert van de talloze vogels en het ritmische geklepper van de ooievaars. Middeleeuwse kastelen liggen verscholen in een betoverende groene omgeving. Andere bezienswaardigheden van Letland vindt u bijvoorbeeld in Riga. Het silhouet van de hoofdstad van Letland verraadt de historische rijkdom. Vanaf de Sint Peterskerk heeft u een prachtig uitzicht op deze voormalige Hanzestad aan de Daugaval-rivier. En op de terrasjes en de mooie pleinen kunt u heerlijk genieten!

Als u wilt weten wat de beste reistijd voor Letland is, dan kunnen onze reisleiders u dat vertellen. Bent u overtuigd van de schoonheid van dit Baltische land? Wie weet gaat uw volgende vakantie dan wel naar Letland!