050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Maleisië

Reisinformatie Maleisië

Verscholen in het hart van Azië ligt een van de best bewaarde geheimen van ter wereld: Maleisië. Een land met een unieke mengeling van overweldigende natuur, indrukwekkende cultuur, bewogen historie en moderne luxe. Maar vooral een land dat haar gasten ongekend gastvrij onthaalt.

Of u nu oog in oog wilt staan met de laatste orang-oetans, wilt genieten van wat de Aziatische keuken u voor kan schotelen, een kijkje wilt nemen in een van de hoogste gebouwen ter wereld, in de ongerepte regenwouden de cultuur van de lokale bevolking wilt ontdekken of meer wilt weten over de Hollandse invloed: in de bezienswaardigheden van Maleisië is dat allemaal terug te vinden. En meer, veel meer! Eigenlijk laat Maleisië zich niet beschrijven.

Om het echt te ervaren moet u dit land zien, voelen, ruiken, proeven en ontdekken. De gastvrije lokale bevolking nodigt u van harte uit. Als u wilt weten wanneer u het beste dit mooie Aziatische land kunt bezoeken, dan geven onze reisleiders u graag advies over de beste reistijd voor Maleisië. Wie weet hoort u straks: ‘Selamat datang! Welkom!’