050 - 3 123 123
In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-reis
U bent hier: Home | Oezbekistan
Oezbekistan - Het kleurrijke hart van Azië

Reisadvies Oezbekistan

Informatie m.b.t het coronavirus en uw reis

In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw vakantie. Deze informatie wordt indien nodig bijgewerkt aan de hand van nieuwe informatie.

Wilt u ook in deze tijd af en toe even wegdromen naar een mooi vakantieland, gewoon vanuit huis? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks reisinspiratie voor thuis. Met virtuele tours en stadswandelingen, lees-, kijk- en luistertips, blogs van onze reisleiders en heerlijke internationale recepten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Veiligheid in Oezbekistan

Oezbekistan is een veilig land, maar toch raden wij u tijdens uw vakantie aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. Vanwege het feit dat er zeer weinig pinautomaten zijn, zult u met cashgeld rondlopen. Bewaar uw geld in een heuptasje om uw middel en houdt uw pinpas gescheiden van uw contante geld. Waardevolle zaken laat u het beste achter in het hotel(kluisje) of draagt u op uw lichaam.

Actueel reisadvies voor Oezbekistan

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Oezbekistan te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Oezbekistan, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Oezbekistan op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.