050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Sri Lanka

Reisadvies Sri Lanka

Veiligheid in Sri Lanka

Sri Lanka is een veilig land, maar toch raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. U kunt daarom het beste slechts kleine hoeveelheden cash geld pinnen, uw pinpas gescheiden bewaren van uw contante geld en waardevolle zaken in het hotel(kluisje) achterlaten of op uw lichaam in dragen. Mocht u in uw eentje op pad willen in een bepaalde wijk of gebied, laat u dan vooraf goed inlichten door uw reisleider of uw gids.

Zwemmen in zee
Door de sterke stromingen is het niet mogelijk om overal in zee te zwemmen. Wij raden u aan om zich goed te laten informeren over de stromingen bij de receptie van uw hotel.

Actueel reisadvies voor Sri Lanka

Voordat u op reis gaat is het goed om het actuele reisadvies voor Sri Lanka te bekijken. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan! Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor iedere bestemming, zo ook voor Sri Lanka, aan of het op dit moment veilig is er naartoe te reizen. Uiteraard houdt SRC Reizen dit advies nauwlettend in de gaten. Bekijk zelf het meest actuele reisadvies voor Sri Lanka op nederlandwereldwijd.nl. Heeft u vragen over de veiligheid op uw vakantiebestemming? Neem gerust contact op met onze reisadviseurs.