050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Thailand

Reisinformatie Thailand

In 'het land van de glimlach’ begroet de Thai u vriendelijk en gastvrij. De bevolking is vriendelijk en betrekt u graag bij de festiviteiten die het land eigen zijn! In Thailand bezoekt u de prachtigste tempels en ziet u overal op straat de monniken die hun leven wijden aan het boeddhisme.

De hoofdstad Bangkok biedt bezoekers prachtige bezienswaardigheden, zoals honderden boeddhistische tempels en de karakteristieke khlongs, rustige wijken met waterwegen. Andere bezienswaardigheden van Thailand vindt u bijvoorbeeld in de ruïnestad Ayuthaya, de voormalige hoofdstad, worden al honderden jaren Boeddhabeelden vereerd met wierook en bloemen. In Chiang Mai, ‘de roos van het noorden’, ziet u op de markten hoe houten parasols, sieraden en zijden stoffen op traditionele wijze worden gemaakt. U vindt hier bovendien een enorme variatie aan voedsel, want de Thaise keuken omvat een verscheidenheid aan smaken en specerijen. Ook de natuur laat zich hier van haar mooiste kant zien, met dichte regenwouden, rijstterrassen en exotische stranden. In de jungle leven bergstammen geïsoleerd en dicht bij de natuur.

Een vakantie naar Thailand is prachtig! Wanneer u dat het beste kunt doen? Onze reisleiders vertellen u graag wat de beste reistijd voor Thailand is. Maakt u zich al op voor een onvergetelijke reis?